• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal gibi geliyor hamilelik bebek ne bilim çok değişik duygular içindeyiz Rabbim inşallah dediğin gibi mükafatını gösterir ettiğimiz duaları kabul eder canm bu sıkıntılı günlerimize bebişlerimiz güneş gibi doğar Aminnnn :) :KK200:

Evet canım maalesef banada öyle geliyor o kadar zaman negatif sonuçları görmekten tek çizgileri görmekten dolayı hiç olmayacakmış geliyor bo çift çizgiyi görmenin hayali bile o kadar güzelken gerçeğini gerçekten tahmin edemiyorum Allahım gerçekleştirsin bu hayallerimizi inşallah kısa zamanda kuzum aminnn inşallah çok çok çok aminnn :KK68: :KK200:

Günaydın kızlarrr.. transfer sonrası 3.günüm. Hiç bir belirtim yok. Dün işe başladım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ağır kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum valla :) Hatta bazen unutup ağır bile kaldırıyorum galiba :sus: buarada transferden 1 gün önce hafif ohss durumu ortaya çıkmıştı, ona bağlı ağrılarım halen devam ediyor. Doktorun söylediğine göre bir süre de devam edecekmiş. Sadece Parol içebilirsin dedi o da hiç bir şeye yaramıyor zaten. Bazen diyorum bir arveles içsem bir majezik içsem hiç bir şeyim kalmayacak :işsiz: Ama bebiş için her şeye katlanıyoruz işte. O benimle olsun da ağrıları falan umursamıyorum :anne: Test günü için doktor 5.gün embriyosu olmasına rağmen transferden 12 gün sonrası yani 19 nisan dedi. Ama bence çok geç bir tarih. Ben 7.gün falan kan testi yaptırayım diyorum :)
cnm benimde 4.günüm 20 Nisan test tarihim benimde 5.gün embriyosu .
bence test tarhini bekle sende bende bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı .

arkadaşlar transfer sonrası günler çok uzun geliyor ....:anne::KK200:
Kesin o günler geçmek bilmez bende şimdi mayıs ayı gelsin de tedaviye hemen başlayalım diyorum günler geçmiyor :) İnşallah 9 ay geçmiyor dediğimiz günleri de görürüz :anneadayı:

inş kuzum hakkımızda hayırlısı olsun . sen hangi aşamadasın cnm ?

Ben şubatta kimyasal gebelik yaşadım ilk denememde canım şimdi dondurulmuşlarla yeniden başlayacağız adet olmayı bekliyorum gideceğim 2 . günü az kaldı yavrularıma kavuşmama inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün kısa zamanda inşallah canım :KK200: :dua:

Kizlar slm nasilsiniz heyecanli beklemelere devam ediyoruz galiba ben bugun dr gittim ayin 30 beri adetim devam ettigi icin bu ay beklemeye karar verdik onumuzdeki aya kaldi benim transfer zaten bende kendimi cok iyi hissetmiyodum daha guzel oldu bi ay beklemek eskiden bi gun bile beklenek istemezken suan bu hbr bi anda kabul etmeme cok sasiriyorum ins hepimiz bi gun hamileyimmmm yazacagiz

Back
X