- 15 Ekim 2017
- 151
- 271
- 23
- Konu Sahibi kinalikadin
- #7.521
Hadi hayırlısı olsunDoktora gidiyorum. Test günü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsunDoktora gidiyorum. Test günü![]()
Dün 591 çıkmıştı sonuç amahadi hayırlısı, güzel haberlerle gelin inşallah.
aminnnnn inşallah canımAyyy maşallah tebrikler canm darısı bizlere inşallahh![]()
Hadi hayırlısı olsun

İnşallah canım hepimize dua ediyorum. İnşallah hepimiz buraya hamileyimm diye yazabiliriz. Zaten bizden başka kimse bizi anlamaz. Onun için bende bu denemem de hiç kimseye söylemedim. Eşimle ikimiz biliyoruz bir tek.Evet canım bnde öyle kullandım. İnşallah sonucun olumlu olur canmm Allah yardımcın olsun bana da dua etHer şey yolunda gidecek inşallah dr a güven kuzum
Pardon canım ben kaçırmışım :) tebrik ederim o zaman :)Dün 591 çıkmıştı sonuç ama
aminnnnn inşallah canım
![]()
Inşallah sagsaglim alırız kucaklarimiza canım sende pozitif ol hep umutlu ol olacak insallah

Kızlar 11.gün değerim 591 çıktı. Burdaki tüm teyzelerimize dua ediyoruz biz Rabbim kucaklarını doldursun diye![]()
Canımmmmm nasıl mutlu oldum mesajınaa yaa, şuann öylee ihtiyacım varmış ki bu sözlerinee
Bir kaç gün önce evde test yaptım negatif çıktı. Sonra pazartesi arapça sınavımı oldum akşama birden adet oldumnormalde iki gün sadece leke gelirdi. Budefa direk pembe akıntı gelince acaba dedim yine
Bu sabah kan vermeye gidicem diye yattık. Sabaha çok kötü sancıyla uyandım
Kan vermeye gidemedim anca öğlen gittim ve saçmalıkkk hastanede kanla gebelik testi yokmuş idrar varmış. Bende yapmadan döndüm eve. Apar topar hazırlandık geldik Ankara ya
. Yarın inşaAllah başlıyorum. Parçada düşürdüm ama umarım gecikmiş adettendir
![]()
Çok teşekkür ederim amin canım Allahım sana da hamileyim haberini vermeyi nasip eder inşallah![]()
Canım belkide vücudun kendini hamileliğe hazırlıyordurKızlar benimde adetim 2 gün geçti normalde 1 gün bile saşmaz test yaptım 2 kere ama negatif bu ay bı sebebsiz beklentilere girdim nedense hamile olduğumu düsünmüstüm normalde hasta olmama 2-3 gün kala ağrılarım olurdu ama bunda öyle pek belirgin bı ağrı yok bide acayip uykucu oldum ama heralde psikolojikmiş
Merhaba 28 yaşındayım
Merhaba Sakarya'da yaşıyorum 28 yaşındayım 2 başarısız aşılama ve mart 2018de 1 başarısız tüp bebek(2.gunu transefri ) denemem var. Sorunum pco çok sayıda yumurtam oluştu kalanlar donduruldu ama olmadı maalesef2. Deneme için zamana ihtiyacım var sanırım..
Kendini hazır hissettiğinde başlaman senin için çok daha iyi olur güzelce beslen kilon varsa sporunu yap daha sonra pozitif bir şekilde yeniden başla faydasını göreceksindir. Allahım gönlüne göre versin inşallah canım Merhaba kızlar Allah hepimizin dileğini versin inşallah ben 27 yaşındayım eşim 32 yasında 3,buçuk yıllık evliyim adet görmeyi bekliyorum tüp bebeğe bu ay başlıyoruz geçen ay ki adetimde hsg cekildi sonucum temiz eşimde sayı hareket azlığı dna hasarı var 2 buçuk yıldır denemediğimiz ilaç kalmadı son çare tüp bebek artık benim bi 10 15 kilo fazlam var çok sorun oluyor mu ilaçlarda falan çok kafama taktım transfere kadar sıkıp versem diyorum dirençsiz kalmazsam
Çok aşırı bir kilon yoksa sorun olmuyor genelde canım ama maalesef ilaçlar daha da fazla aldırıyor ve aşırı şişkinlik yapıyor ama bir süreliğine transferden sonra test gününden sonra şişlikler biraz daha gecikiyor eğer yapabilirsen vermen senin için daha iyi olur hayırlısı olsun hakkında inşallah
Valla bilmiyorum canım öyledir heralde nasıl bir istektir ki normal yolla olma ihtimali az bile olsa insan bekliyor her ay bi umutlaa bakalım adet olursam Dr a gidicektik tüp bebek için kismetseeCanım belkide vücudun kendini hamileliğe hazırlıyordur![]()
Kesin vermelisin demedi ama tabi her zaman için ne kadar az kilo o kadar güzel sonuç bu herşeyde böyle bi kıyafet dahi olsa mankende durduğu gibi durmuyor bizde tabi bu tür duyumlar da alınca deneyenlere sormakta fayda var dedim tabi adetime de birkaç gün kaldı iğne başlanacak kaygı sardı sizlerin gidişat nasıl
Kızlar günaydın yarın transfer var bu kez inşallah olumlu sonuca ulaşım. Birde transferden 5 gün önce progesteron igne ye başlatıyor beni doktorum sizde transferden once mi kullandıniz
Ben de öyleyim canım benim 4 gün gecikti tam tersi ağrılarım oluyor ama bir türlü sökülmedi sadece koyu kahve lekelenme oluyor bakalım ne zaman gelecekKızlar benimde adetim 2 gün geçti normalde 1 gün bile saşmaz test yaptım 2 kere ama negatif bu ay bı sebebsiz beklentilere girdim nedense hamile olduğumu düsünmüstüm normalde hasta olmama 2-3 gün kala ağrılarım olurdu ama bunda öyle pek belirgin bı ağrı yok bide acayip uykucu oldum ama heralde psikolojikmiş
Bu arada gunaydinnn kizlarr. 5.gunden merhaba

Günaydın kızlarrr. Transfer sonrası 4.günüm. Zaman hiç geçmiyor sanki![]()
Günaydın kızlar bol pozitifli mutlu bir gün olsun Rabbim işlerimizi rast getirsin inşallahh![]()
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallahCanım hadi inşallah sımsıkı tutunur sana yavrun yada yavruların Allahım pozitif sonuç almanı nasip etsin bu kez inşallah. Evet canım transferden önce başlatıyorlar hep genelde yumurta toplama işleminden sonra başlatıyorlar hayırlısı olsun hakkında inşallah güldürsün Rabbim yüzünü![]()