Canım sökülürsün o zaman normalde adetlerin düzenli mi ?? Sen adet olmayı mı bekliyodun canm tedavi için belkide şaşmıştır beklediğin için günleri kuzum

Günaydın kızlar bugün 5. Gunum benimde zaman hızla geçiyor bu sefer heyecanlı değilim ya daha hızlı geçiyor ruhum_mavi hayırlı olsun canım inşallah allah bizé de nasip eder Dlk2606 hayırlı olur inşallah canım bu kez pozitif görürsün kinalikadin canım kendini topla hiçbişey bitmedi tedaviye bir daha başla canım ama biraz topla kendini bence dinlendir hazır olduğunda bir daha yilmak yok

kızlar günaydın 7.gün değerim 46 idi hatırlarsanız bugün 10. gün değerim 141,7 çok şükür...... Doktoruma mesaj attım tebrikler gebesiniz 12. gün tekrarlayın testi yeterli dedi.
Maşallah tatlımm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne güzel bi duygu yaa maşallahh

Seninde haftaya belli olur canm hayırlıysla ilk deneme miydi? Kusura bakma unutuyorm burada çoğu kişiyi :)

Sonuç 0 kuzlar yine olmadı Allaha emanet olun..inş sizler pozitif haber alırsınız
canım yaa çok üzüldüm inan ne desem boş ama kendini bırakma inşallah mucizen gelecek birçok tedavi gördüğünü biliyorum bu süreçte maddi manevi yıprandın ama herkesin bir sınavı var bu dünyada bizde evlad ile sınanıyoruz benim oğlum öğrenme güçlüğü olan bir çocuk ben ona bir kardeş verip bu dünya da bizden sonra tek olmasın çok istiyorum ama nasip olmuyor ama rabbime hep dua ediyorum beni bir kez daha evladla sınama diye rabbim cemil cümlemize hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah
hamile kalmakta yetmiyor ben örneğim pozitif 5 gün sürdü mutluluğum ve sonra düşük...
rabbim kaldıramayacağım sıkıntı vermezmiş demek biz bunları göğüsleyecek güçte kadınlarız rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün sabır versin sıkıntılarını mutlulukla unuttursun

kinalikadin Canım, bitanem, güzel yürekli arkadaşım benim saatlerce düşündüm ne yazsam diye inan bilemiyorum ne yazacağımı çok üzgünüm sanki sana yazacak kelimeler bitmiş gibi ne desem ne yazsam da biraz olsun mutlu edebilsem seni bilmiyorum ama bildiğim birşey varki oda senin çok güçlü olduğun burdaki diğer arkadaşlarımıza diyordun vazgeçmek yok diye ve şimdi sende vazgeçmeyeceksin pes etmeyeceksin Allahım senin için böylesini hayırlı görmüş her zaman demedik mi Allahım neyi hayırlı gördüyse onu yaşatsın diye senin içinde böyle olması gerekiyormuş öyle düşünüp bol bol dua etmeye devam etmemiz lazım seni çok iyi anlıyorum desemde hissettiklerini bilemem tabi üzülüceksin ağlayacaksın ama toparlayacaksın toparlamak zorundasın bak burada senin desteğine pozitifliğine ihtiyacı olan bizler varız bizi unutma bırakma biz her zaman senin yanındayız her zaman destekçiniz inşallah çok kısa zamanda buraya hamileyim yazacaksın kendiliğinden kalacaksın belkide vardır bir vakti zamanı şimdide sabırla bekleyeceksin o zamanı vazgeçmeden ümitsiliğe kapılmadan hadi şimdi toparlan ve dön geri aramıza hepimiz seni bekliyoruz ileride çocuğun olunca güleceksin bunları okuyup Allahım en kısa zamanda çektiğin bu zorlukları mükafatlandırsın inşallah kuzum benim. Rabbim yar ve yardımcın olsun iyiki varsın ve hep ol seviyorum seni

Allah razı olsun canım benim çok sağol senden de duyacağız pozitif haberler inşallah

Kızlar selam. Geçmişe dönük sayfaları okuyamadım. İşyerindeyim. Dün yumurta toplama işlemi oldu. 9 adet yumurta toplandı.9 yumurta az değilmi? Biri bana akıl vrsin. Bu gün beş tanesi döllenmiş. çok umutsuzum. Yardım edin..

Yaaa insan tedaviyi beklerken hep gecikio psikolojik sanırım bende kesin bidahaki ay varya gecikirm aksi gibi Hadi bakalım dondurulmuşlar varsa umut var kuzum

Ayy sorma canım benimde hiç gecikmeyen adetlerim tedaviye başlama sırasında gecikiyor bekliyoruz gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…