Aminnn canımm benimmm. Bugün 5.gün iğne kullanalı. 150 den 187 ye arttırıldı gonal f dozu. Ve koldan vurulan iğne verildi. Onuda vurdum bu akşam. 12 cm olmuş en büyüğü yumurtamın
Maşallah cnm kaliteli yumoslar in olsun inş. 18mm olunca toplama gününü söylerler. Bnm 11 tane toplandı 5.güne 2 tane gitti. Şuan beklemedeyim. Mayıs ta transfer dedi Dr um ama Bn okul biterken başlıyim diyorum. Çok zor beklemek de...

Bence hiç ertelemee canımmm. Herşey sıcak sıcağınaykenn olsunn. Bende okulu es geçtim tüp bebek için şuann

Sonuç 0 kuzlar yine olmadı Allaha emanet olun..inş sizler pozitif haber alırsınız

Damlaaamm ne diyeceğimi bilemiyorumm şuan. Yanında olup omzumda ağlamanı isterdim rahatlatmak isterdimm Şuan çok kötüsün biliyorumm Rabbim ferahlık versin o güzel kalbinee bizi bırakma ama olur mu

Benim bildigim kadariyla cocugunuz oldugu icin devlet karsilamiyo sizin tup bebek ucretini ozel olarak yaptiracaksiniz yani bulundugunuz ilde herhangi bir tup bebek merkeziyle ucreti konusun bence

Damlaaamm ne diyeceğimi bilemiyorumm şuan. Yanında olup omzumda ağlamanı isterdim rahatlatmak isterdimm Şuan çok kötüsün biliyorumm Rabbim ferahlık versin o güzel kalbinee bizi bırakma ama olur mu
Cnm icin rahat olsun birakmaz bizi demi cnm buralar sensiz olmaz bak gir sayfaya nolur kinalikadin

Sonuç 0 kuzlar yine olmadı Allaha emanet olun..inş sizler pozitif haber alırsınız
Canniiiimmmm allah yardımcın olsun güç sabır versin çok umutluyduk senden vardır bir hayır kısmet ne zaman bilemiyoruz inşallah tez zamanda bu kadar sikitinki üstüne mucizeni rabbim sana doğal yoldan göndersin

Kuzum yemin ederim çok ktüym dokunsalar aglıycm allah yardmcın olsun kendini sıkma üzme inşallah birgün olacak kuzum rabbim yardımcım olsun
SAKİN BIZI BIRAKMA CANARKADAŞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…