Kuzum benim ya ne güzelsiniz sizlerin desteği öyle iyi geliyorki inşallah dediğin gibi olur Allahım büyük isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda inşallah Allah razı olsun
Hepimiz birbirimize destek için buradayız canımmm sizlerde iyiki varsınızz

ben bir kaç konuda yorum okudum. 23 tane yumurta toplananlar var. benim 9 tane toplandı. 5 tanesi döllendi. Yarına hiç kalmazsa ne yapacağım ben.
canım çok yumurta olanlar pcolu olan hasta grubu onların çok yumurtaları çıkıyor
normal bir bayanda tüp bebekte 9-10 yumurta toplanıyor ama döllenen yumurta sayısı değişebiliyor

maşallah benim hiç dondurulmuşum kalmadı keşke bir tane kalsa idi tekrar şansım olsa idi
kaçıncı gün embriyosu dondurulmuşların canım

Canım benim üzülme inşallah seninde olacak yazacaksın bizlere hamileyim diye kendiliğinden kalacaksın umut olacaksın herkese Allahın izniyle 5. gün embriyosu canım doktorun dediğine göre kaliteleride çok iyi hayırlısı olur inşallah doktorumda çok ümitli oda öyle heyecanlı olunca bende çok mutlu oluyorum bu sefer nasip olur inşallah

Bahçeci de 2 denemede doktor umutlu ama ben bilmiyorum ne hissedeceğimi 1. Deneme negatif oldu ya pozitif düşünmeye korkar oldum
haklısın arkadaşım endişende ama güzel düşün güzel olsun pozitif gördüm bende yakında ama 5 gün sürdü mutluluğum düşük oldu hala kanama devam ediyor hcg kntrolu yaptırıyorum haftada bir
senin drun kim benimki remzi beydi drum

rabbim kimsenin umdunu yarım bırakmasın çok zor allah o güzel gönlüne göre versin inşallah allah razı olsun

bahçeci umuttasın o zaman ben fulyada idim
o dr içinde çok güzel yorumlar var arkadaşım gönlünü ferah tut hayırlı haberlerini alalım inşallah
gelişmeleri yaz oldumu
Yorumları takip etmeye çalışıyorum. Sizin negatif oldu sanırım. Aynı hastanede Cem çeliğe geçme şansınız,Dondurlmuş yumurtanız da varsa Cem Çeliği deneseniz?

Yorumları takip etmeye çalışıyorum. Sizin negatif oldu sanırım. Aynı hastanede Cem çeliğe geçme şansınız,Dondurlmuş yumurtanız da varsa Cem Çeliği deneseniz?
yok canım benim martta oldu transfer 31 nisanda pozitif gördüm 5 nisanda kanama başladı iki katı yükselen değerim düşmeye başladı halada düşük kanaması yaşıyorum dün hcg 62ye düştü zor bir süreç en baştan keşte negatif görse idim
ben fulyada tedavi gördüm canım drumdan memnunum remzi bey ile haba görüşüyoruz yani işi bitti diye bakmadı sağolsun dün aradı görüştük hatta hcg değerimi bildirdiğim için dönüş yaptı uzun uzun konuştuk
maalesef dondurulmuş embriyom kalmadı canım yeniden bir tüp bebek sürecinede kendimi hazır hissetmiyorum benim bir oğlum var 10 yaşında ikinci için uğraşıyorum 6 yıldır oğlum ve sonrasında bir kez doğul yoldan gebe kaldım ama oğlumdan sonraki (geçen sene ) gebelik dış gebelik ile sonuçlandı. bu tüp bebek tedaviside biyokimyasal gebelik ile sonuçlandı. dr beye göre doğal yoldan gebe kalabilirim ama nasip olmuyor öyle hemencik

çok geçmiş olsun canım.Zor bir sınav haklısın. Bütün işlemlere tekrardan başlayacaksınız sanırım. Yarın ne olacağını bilmediğim için daha fazla birşey söyleyemiyorum. Ama umut kesmekte doğru değil. biraz dinlenip yola devam etmek gerekir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…