Çok zor soru. Ama bunun cevabı sende. 7 hücreli olan transfer edilebilir aslında ama dr kararsız ise maddi anlamda da zor duruma düşmemen adına bir toplama daha olsa iyi olabilir.

4 hücreli embriyo transfer edilip hamile kalan çok insan olmuş.. ikisinide transfer etsem şansım olur mu acaba

4 hücreli embriyo transfer edilip hamile kalan çok insan olmuş.. ikisinide transfer etsem şansım olur mu acaba
Bana daha önce 2. kalite embriyo transfer edilmişti ve tutmuştu aslında bu işler nasip inanın. İkisini de transfer ettirin tutma şansı tabi ki var kimse kesin bir şey söyleyemez. Maddi açıdan karar sizin

Maddi açıdan da zor bi durum tekrar toplamak demek bi 10 bin daha vermek demek.. 7 hücreli olan şimdi tutmazsa zaten tutmak demek ha şimdi ha sonra en azından denemiş olurum yanlış mı düşünüyorum acaba..

ışte böle arkadaaslarim olduğu muttetce benim sırtım yere gelmez nekadar iyisiniz siziin dualarınz bana yeter bide haaamissiniz inşallah dualarimiz kabul olurrrrr

kızlar ben 13 nisanda tüp bebek tedavimde negatif sonucumu aldım negatiften sonra regl oldum 17 nisanda... bu ay 21 mayıs oldu halen regl olamadım agrılarım oluyor geçiyor gelen giden yok... tüp bebek tedavisinden sonra adet düzenlerimizde bozulma oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…