Hayirli olsunn canimm hem kalp atisini hem keseyi gormek istemis olabilirler oyuzden 10 gune vermislerdir tup bebek yaptirdigin yer ile gorustuysen onlar oyle xagiriyor kontrole ama 3 4 gune kesen gorunur muhtemelen 1000 lere xikar degerin:)
Evet klinik ile görüşmüştüm onlar öyle çağırdı.hepsi bir arafan çıksın diye demekki.tesekkurler canım benim inşallah.

Arkadaslar tüp bebek doktoru haricinde baskası doktorunuz mu var sizin ben şimdi bir kadın dogum doktoruna gidiyordum o tüp bebek doktoruna yönlendirdi söyledi git diye onun dediği yere gittim ama acabaa o doktorumu bırakmamam mı gerekir. Ama suan bir işim yok orayla gebe kalırsam ona mı tüp bebek doktoruma mı devam etmem gerekir.

Canlar siz kaç gün iğne kullandınız acaba benm 10. gün bitti yarın kontrol var umarım daha vermez sancım var benim ya birde gaz yaptı sanki . Şişlik ten mafoldum. Sancı ve baskı yapıyor iyice kurtulmak istiyorum artık

Tedaviye gore degisiyor canim yumurtaların istenilen olgunluga geldiyse igneyi birakirsin

Kızlar negatifi gördükten sonra kontrole gittiniz mi? Benim doktorum beni kontrole çağırdı ama il dışında olduğum için gitmek istemedim. Yoruldum gidip gelmekten. İlla çok gerekli mi tüp bebekten sonra kontrol? Sizin vereceğiniz cevaba göre olmazsa bulunduğum şehirde bir muayeneye gideceğim.

Kist oluşmuş ise ona göre bir tedavi düzenleyebilir, rahmi kontrol eder bir sorun var mı ya da ofis histereskopi isteyebilir (daha önce yapılmış olsa bile) genel bir kontrolden geçirir. Bu gibi durumlarda kendimiz karar vermemeliyiz dr çağırdı ise bir bildiği vardır ama dr a açıklarsın uzakta olduğunu gelemezsen sorun olur mu diye. Başka bir dr a muayene olman olmaz tedaviyi yapan dr un görüp yorumlaması önemli.

Yaaa korkma kuzumm inşallah güzel haberi alacaksın ben inanıyorummm çok dua edeceğim sana bebeğimm
iinsllah kuzum dün esime diyorum cok korkuyorum olliycak diye oda sağolsun beni teselli ediyor olmazsa olmasın sen kendini üzme diyo. Inşallah gzel haber alırım kuzummm allah razı olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…