Canım ben 2 hafta olcak neredeyse regl olmadım stres sanırm yada hava değişimi mi artık bilemedim akışına bıraktım artık aman ne zaman olursa diyorum :)

Canım ben 2 hafta olcak neredeyse regl olmadım stres sanırm yada hava değişimi mi artık bilemedim akışına bıraktım artık aman ne zaman olursa diyorum :)
ayyy panikte yapıyorum menapozamı girdim şak diye amh o.50 düzenliydi normalde adetlerim inşallah mevsimsel değişikliktendir canım

Hayırlısı sabahlar arkadaslar hastaneye gidiyorum şuan iğne olmada 11.günüm artık sancı yapıyor rahatsız ediyor sizlerimde oyle oldumu. Dua edin bitsin artık bu iğne vurulma işi

ayyy panikte yapıyorum menapozamı girdim şak diye amh o.50 düzenliydi normalde adetlerim inşallah mevsimsel değişikliktendir canım
Kötü düşünme canmm adetin zaten sürekli düzenliyse sorun yok bu ay ama herkes gecikmiş kimi duyduysam benmde aklıma kötü şeyler geliyo ama sonra diyorum vardır Rabbimin bi bildiği napalım

Maddi açıdan da zor bi durum tekrar toplamak demek bi 10 bin daha vermek demek.. 7 hücreli olan şimdi tutmazsa zaten tutmak demek ha şimdi ha sonra en azından denemiş olurum yanlış mı düşünüyorum acaba..
Benim d 2 embriyom döndürüldü canım. Maddi açıdan hiç fark yok aslında aynı paraları 2 kez deniyormuş gibi yapıyorsun. Benim doktorum da hazır iğnelere alışmışken 1 toplama daha yapıp öyle transfere geçebiliriz dedi. Bana biraz saçma geldiği için kabul etmedim. Bir de süreç çok sıkıcı olduğundan 1 ay daha devam etmek istemedim. Tabi seçim senin. İnşallah tedavin olumlu geçer

Canım çok haklısın ama iznim çok az kaldı bir de her ay uçakla git gel yoruldum. Şimdilik burada bir doktora gitmeye karar verdim...

Peki transfer yapılmadı mi

Inşallah.kuzum şu adeti kafamdan at inşallah tutacak adet sancısının olması normal çünkü adet zamanına denk geldi at kafandan onları olucak de
Hamilelik belirtileri adetle ayni oldugu icin adet olxakmis gbi hissetmek cok normal benm hala adet zamanlarimda agrim ve lekelenmem oluyor cok hassasiz massallah:)

Peki transfer yapılmadı mi

Hamilelik belirtileri adetle ayni oldugu icin adet olxakmis gbi hissetmek cok normal benm hala adet zamanlarimda agrim ve lekelenmem oluyor cok hassasiz massallah:)
İlk defa hamıs olucaz çok heycanlıyız. Çok tecrübesuz. Birde tedaviyle bebis yapmaya calisiyoruz. Iyice piprikleniyoruz heycanlıyız. Birde adet sancısıni dibine kadar yasayinca bu sancılaŕın tutunma belirtileri olduğunu düşünmek istiyoruz tabiki çok heycanliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…