çok teşekkür ederim kuzum Sagol inşallah hamisimdir

Tup arastirmalarimdan ve okumalarimdan şunu cikarttim 1. Kalite de olsa 2. Kalitede olsa tutunma olasılıkları var veya yok. 1 emriyo sağlıklı bir bebeğe dönüşüyor sağlıklıdır. Sonuç alınamıyorsa emriyo kaliteli olmuş bi önemi yok.

Kızlar bişey sorucam; 7. haftayı doldurdum çok şükür. Dün, kullandığm crinone jelin fazlası koyu kıvamda ve hafif pembe gibi geldi. Bu tarihlerde yerleşme diye okuyorum ama yine de tedirgin oldum. Sizce endişe etmeli miyim? Cuma kalp atışı için doktoruma gidicez o arada sorucam ama sizden de fikir alayım dedim :) ne uzun yazmışım sorry

Kızlaaaaaaar şimdi bebişlermin kalp atışını duydımmm meğersee 2 taneymiiiiiiiiş geçen hafta erken olduğu için gözükmemiş ikisininde kalbini bu hafta duydummm aşkım bebişlermm

Canım benim çok mutlu oldum okuyunca masallah darısı başıma ve başımıza inşallah Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayada nasip etsin inşallah

Merhaba hoşgeldiniz bence hiç kafaniza takmayın 1 tane olsun kaliteli olsun sizin olsun Allahım izniyle tek yumurta toplanıp onunla hamile kalan bir çok kişi var inşallah sizde onlardan biri olursunuz umut her zaman vardır gönlünüzce olsun herşey inşallah

O jeli hiç kullanmadım ben ama çoğu kullanandan o şekilde pembe kahve tekrar geri geldiğini duymuştum

Mutlu pazarlar kizlar.benim 14.gun betahcg 749.5 çıktı on gün sonra kese için çağırdılar.normal mi bana geç gibi geldi.

Ohh maşallah kuzum benim Rabbim keseyide kalp atisinida görmemizi nasip etsin inşallah benimde 13. Gün 776 çıkmıştı 10 gün sonrasına çağırdılar canım genelde öyle oluyor bekleyeceğiz artık kesenin iyice büyümesini bekliyorlar sanırım

Canlarımmmmm napaysunuzzzźz

Dlk2606 kuzummmm nasıl gidiyorr annelikkkk mübarek aya hamile girdinnn maşaAllah sanaa yaaa en büyük hayalimdi

Oyy kuzucum benim iyi gidiyor çok şükür Allahım inşallah keseyide kalp atisinida duymayı nasip etsin heyecanla cumartesi gününü bekliyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah Sen nasılsın bakalım

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum dileğim bu mübarek ramazan ayında rabbim herkesin yüzünü güldürür ve kucağını doldurur bende tüp bebek tedavisindeyim yumurtalarım pazar günü toplandı bugün aradılar 10 tanesinin döllendiğini söylediler ben toplamadan sonra çok ağrı yaşadım transferde ağrı oluyormu bilgilendirirseniz sevinirim

Hayırlı olsun canım inşallah güzel kalitelerle devam eder. Benimde yumurta toplamadan sonra çok ağrım olmuştu ama geçiyor merak etme. Transferde hiç ağrı olmuyor anlamıyorsun bile kısa bir işlem

Selam kizlar bnde 9.gun kan verdim 55.90 cikti 3.tup bbgm bu ilkinde kimyasal ikincisinde negatif ucuncusunde bole bi sonuc aldik ama kimyasal olmaz ins tekrar yarin tekrarlicam kani

Selam canım aslında çok düşük değil inşallah katlanarak artmaya devam eder Rabbim güldürür yüzünü bu kez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…