valla kuzum iyi sabrettim allahm nu sevinç çığlıklarını herkese yaşatsın çok değişik bi duygu inşallah degerim artar. Tmm kuzu yarı veririm ozaman. Napsam tugken gibi sağlık ocağında yaptırıp iyice heycanlatsammı nası beklemiştik ozaman.yarn giip ilaç yazdrcam sağlık ocağına bide

Kuzum canımn ici güzel yürekli arkadaşım canyoldaşim kader arkadaşım alllahım sanada nasip etsin rabbim seniindr yüzünü güldürsün insallh
Amin bir tanem benim hayırlısı ile inşallah kuzum senin iyi haberin aldık şükür inşallah devamı da sağlıkla gelir dualar seninle

Artar artar sen hiç düşünme . Hamilesin Allahın izni ile . Dinlen bol bol uzanma eğilme çok fazla. Temizlik yapma.en korunmaya muhtaç olduğu dönemdesin şuan annesi :) ona göre davran. Kız buarada seninki de sağlık ocağı kadar oldu ama rekor bende :)))

Canım inşallah geçer biran önce benim de korktuğum şey o ama henüz öyle bir belirti yoo rahatım çok şükür olsada katlancaz bebeklerimiz için
İnşallah olmaz canım benim inan çok kötü bişeymiş tüm sevdiğim şeylerden tiksinir oldum ama tabi bu bünyeylede alakalıdır bebişlerim için herşeye razıyım

Amiiiin inşaallah evet bende bunu cok sevdim tanımadan dua etmek dua almak ne güzel şey hastanedeyım suan kan testi verdi sonuc bekliyorum persembe yumurta toplama olcak elhamdülillah :) güzel yumurtalarım olsun inşaallah

Amin amin canım benim inşallah sende güzel haberler ver bize inşallah

Amin amin kuzum benim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Yok yok o kadar bekletme bizi Ne ilacı yazdiracaksin canım farklı bir ilaca mı başlayacaksın

İnşallah olmaz canım benim inan çok kötü bişeymiş tüm sevdiğim şeylerden tiksinir oldum ama tabi bu bünyeylede alakalıdır bebişlerim için herşeye razıyım

Aynen canım kişiden kişiye değişir herkeste olacak diye birşey yok inşallah cabuk atlatırsın kuzum

yapmıyorum temizlik falan kuzu inşallah artar annesi ona iyi bAkıyor valla ♡♡ ne beklemiştik ama ya bende iyi bekletti.

çok özür dilerim kuzu heyecandan giremedim
.tm sıkmam sende bol bol dua et kuzu♡♡
Ya canimm hayirli ugurlu olsunnn insallahh guzelce artislarida gorucez olumsuz dusunme degerin dusuklugu yuksekligi cok bse ifade etmiyor onemli olan artis gostermesi yolu yariladikk hadi bakalimm devammm

Amin amin kuzum benim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Yok yok o kadar bekletme bizi Ne ilacı yazdiracaksin canım farklı bir ilaca mı başlayacaksın
amin amin kuzu yok gierim yaptırım hastanede
Yok kuzu Su an ilaçlara devam hıbor climara corasprin folibol estrofem progestan . Progestan 3tane kaldı climara btti onlari alcm hemşirem dedim hafif pembe leke geldi oda dedi kanman faln olursa coraspirini keseriz proluton kalça iğnesi veririz dedi.sem ne kullanıyor ne kestiler

Bazi kisiler malesef bulant cekebiliyor canimm biraz sans isi orasi sanirim:) ama bebisin icin kldhgunu dusununce bulantisi bile tatli geliyor surekli cebinde cunuk kraker tasi hic bos birakma agzini 10 haftalardan sonra azalicak insallah sabir canimm

Arkadaşım 50 ile öğrenmişti şimdi yaşını doldurdu çocuğu sen de artık iki canlisin canım hayırlı olsun
Inşallah bnimde artar sabh bi fotoğraf attm kadın 10.gun 10 çıkmış 14.gün 30 faln olmuş sonra hamile kalmış nasip herşey. Allam sanada nasip etsin♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…