kusura bakma ozur diler inşallah artar degerim bebeğimle konuşuyorum süekli allahm sizlerede versin♡♡♡♡♡♡

Aynen öyle yap kuzum benim bekletme bizi Anladım canım bende ilk başta progestan estrofem folik asit ve coraspin kullanıyordum lekelemem olunca sadece coraspini kestik bi de 2 defa pruloton iğne vuruldum sendende coraspini keserler büyük ihtimalle kuzum

Ya canimm hayirli ugurlu olsunnn insallahh guzelce artislarida gorucez olumsuz dusunme degerin dusuklugu yuksekligi cok bse ifade etmiyor onemli olan artis gostermesi yolu yariladikk hadi bakalimm devammm
cok sagol kkuzum allh razi olsun inşallah değerim artar bol bol dua et bana kuzu.insallh devamı gelirrr♡♡♡

Tm kuzumm♡ büyük ihtimalle öyle olaak hmsiremde dedi sen npiyo çalışıyon mu ailelere haer verdi mi?

Tm kuzumm♡ büyük ihtimalle öyle olaak hmsiremde dedi sen npiyo çalışıyon mu ailelere haer verdi mi?

Yok kuzum evdeyim izin aldım doktorum istirahat etmemi söyledi cumartesiye gün sayıyorum Yok kuzum yani ailem dışında akrabalar bilmiyor daha sadece eşimin annesi babası ablası bide benim annem abimler onun dışında pek bilen yok henüz bi kalp atışını falan da duyalım öyle söyleriz dedik Allahın izniyle

Memnun kaldin mi? Farkli bi yontem uuguladilar mi? Ben 3 kez tedavi gördüm ama hepsi negatif
Memnun kaldım çünkü zor bir hastaydım ben. Eşimin morfolojisi %1 benim tüplerimden 1 tanesi kapalı artı bunlar dışında doğuştan gelen ciddi hormon rahatsızlıklarım var ilaç falan kullanıyorum sürekli.
Bunlara rağmen 2.denememde hamile kaldım şükür

dinlen tabi kuzum yorma kendini tekmisin? Iyi yaptınız kuzum en iyisi cunrtesimi giren hastaneye kuzuuu♡♡

dinlen tabi kuzum yorma kendini tekmisin? Iyi yaptınız kuzum en iyisi cunrtesimi giren hastaneye kuzuuu♡♡

Aynen kuzum benim yavrularımız için ne olursa yapacağız yeterki sağlıklı sıhhatli alalim kucaklarimiza Yok canım benim görümcem var sağolsun ben yatıyorum herşeyi o yapıyor akşamda kayinvalidem geliyor annem vardı hep yanımda o geçti eve yoruldu baya Allahın izniyle cumartesi gideceğim kuzum hayırlısıyla kese de gorseydim bi darısı da kalp atışına inşallah

Benim Sat 23.12.2017
Transfer tarihi 12.01.2018
Bebeğim 21 hafta 3 günlük Allah isteyen ve bu yolda çaba harcayan tüm kadınların yüzünü güldürsün.
Biz çok güçlü ve savaşçı anneleriz

Maşallah canım pozitif almışsın. Hepimiz dua ediyoruz merak etme hayırlısıyla daha da artarak devam ediceksin.
evet kuzum inşallah degerim artar hamile oldugumu tam anlarım.cok Sagol allah razı olsun kuzuyu.allahm herkese icindede sana nasip etsin♡♡

aynn yeterki bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun♡sağolsunlar ozaman tek değildi... Inşallah göreceksin kuzu ♡♡♡♡♡

Benim Sat 23.12.2017
Transfer tarihi 12.01.2018
Bebeğim 21 hafta 3 günlük Allah isteyen ve bu yolda çaba harcayan tüm kadınların yüzünü güldürsün.
Biz çok güçlü ve savaşçı anneleriz
Allahm gucaginada almayı nasip etsin kuzu cinsiyetini öğrendinmi 21hafta 4 4bucuk aylıkmı oluyor kuzum?

Arkadaşım bebeğin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin vatana millete hayırlı evlat olsun şimdi benim hepinize bir sorum olacak sabah beni hastaneden aradılar yumurtalarım hücrelere ayrılmaya başlamışlar yarın bana haber vericekler transfer gününü bundan sonraki aşama ne oluyor ağrı sızı sancı benim ilk denemem çok korkuyorum çünkü yumurtalarım toplandıktan sonra ben hastaneyi ayağa kaldırdım çok sancım oldu transferde de böyle oluyormu yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…