Kızlar miğde bulantısından geberiyorum resmen ben böyle bişey görmedim ilaçlarla çok az da olsa iyiyim ama almadığım anda perişan durumdayım kullandığım ilaç Dramamin sabah öğle akşam benim gibi miğde bulantısı çeken var mı
Egehanezra canım çok sevindim sende anne oluyosun artık inşallah değerin kat kat artar sana da bi hamilelik takvimi yakışır

kuzum çok geçmiş olsun inşallah dzelirsin. Çok Sagol allah razı olsun kuzum inşallah artar smdi bende yapabilcekmiyim takvim♡♡

kuzum çok geçmiş olsun inşallah dzelirsin. Çok Sagol allah razı olsun kuzum inşallah artar smdi bende yapabilcekmiyim takvim♡♡
İnşallah geçer canım yapabilceksin tabiki önce değerimizin artışını görelim içimiz rahat olur takvimimizi oluştururuz :)

Egehanezra

Elin karnında, duan dilinde artık sadece bebeğine konsantre ol.
Her şey çok güzel olacak, buna inan ve pozitif kalmaya odaklan.
Artık anne adayısın ve hayallerin tek tek gerçekleşecek
Kızlar havuç suyunun cevizin faydalarından bahsettiler. Sana ve bebeğine de faydası olacaktır mutlaka.
Bir sonraki test gününde katlanmış üç haneli sonuç görmeyi umut ediyoruz.
Allah yar ve yardımcın olsun

yaa nekadar güzel yazmışsın allah razı olsun inşallah değer artar sürekli dua ediyorum herkese kendimede ekim karnımda bebeğimle konusuyorum havuç suyu biiere için ceviz yiemiyorum tansiyonun düşüyor nedense evde yarın çuval var kaldı öyle valla sende bana bol bol dua et♡♡sen nekadrlik hamişsin♡♡♡♡

en büyüğü 20 mm benim 7yumurtam gelişmedi. 3tane gelişen var onlarda 18-19-20 mm

Ya kuzucum benim ya ne özürü çok mutlu oldum ya sabah sabah mutlulukla uyandım resmen inşallah kat kat artacak o değerin göreceksin dualarim seninle her zaman aklımdasın her zaman da olacaksın dualarımda kuzum benim hamilesin şuan Allahım izniyle yarın da kesinleştirip bi hamilelik tabikide sen yapacaksın canım benim güzel anne

Ayyy canım nasılda beklemiştik:))) herbiriniz bana destek olmuştunuz sagolun yaa çatlamıştık meraktan nerdeyse 1.5gun bekledik test sonucunu )))))

Öyle oldu valla çatlamıştık ama beklediğinize değdi bak şimdi kocaman oldu bebeğin çok şükür Allahıma

Canım benim hepimiz aynı yollarda geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz o yüzden. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben en çok da birbirimize tanımadan onca dua etmeyi sevdim ne kadar güzel birşey birinin senin için dualar etmesi hepiniz iyiki varsınız Korkma canım benim çatlamaz ağrı yapıyor son zamanlarda evet ama sabret gayet güzel olcudeler çünkü Allahım seninde tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah her zaman dualarımdasiniz

Canım inşallah geçer biran önce benim de korktuğum şey o ama henüz öyle bir belirti yoo rahatım çok şükür olsada katlancaz bebeklerimiz için

cok sgol kuzum benim hemşire verirken güldü hiç anlamadım bile eşim eve gelene kadar göstermedi çatladım resmen hepinizden allah razı olsun sağolun inşallah artar değerin bol bol dua edin bana ♡♡ 3 4 gün sora yapsam test

Valla iyi sabretmişsin kuzum benim inşallah artık hep böyle güzel devam edecek Allahım büyük korktuğumuzu yasatmasin hicbir zaman Etmez miyiz kuzum benim dualarımız seninle Yok kuzum o kadar beklemene gerek yok 2 gün sonraki artış önemli çünkü sen yarın tekrardan ver

Egehanezra canımm cokk sevşndim rabbim yardımcın olsun katlansın katlansın artsın degerin saglıklı bir gebelik ve dogum geçir saglıklı dünyaya gelsin Bebişin inşaaallah . Gözümüz aydın

Amiiiin inşaallah evet bende bunu cok sevdim tanımadan dua etmek dua almak ne güzel şey hastanedeyım suan kan testi verdi sonuc bekliyorum persembe yumurta toplama olcak elhamdülillah :) güzel yumurtalarım olsun inşaallah

Öyle oldu valla çatlamıştık ama beklediğinize değdi bak şimdi kocaman oldu bebeğin çok şükür Allahıma
Şükürler olsun yaaa ne günler ne telaslar atlatiyoruz .sonları istediğimiz gibi olsunda herşeye değer rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…