Valla ne yalan söyliyeyim topiğin kurucusu olarak başta bende öyle hissetim ordan devam ederler diye ama arkadaşlar burada da yazarlar eminim bende katıldım aralarına ancak burada yazmaya devam edecem her türlü soru için nacizane bildiklerimle yardımcı olmaya çalışıyorum ve devam edicem. H hatunhatundur arkadaşımız kurdu sanırım grubu herkesi de ısrarla çağırdı katılıp katılmamak kendinize kalmış ortada kötü bir niyet yok buradan da yazarlar kızlar

Araştıran kişilere Faydalı olacak bilgiler yine buraya eklenir diye umuyorum
Tabiki eklenir ben kendi adıma uygun olduğum sürece cevaplarım her zaman bildiğim kadarıyla. Zaten topiği açma sebebim buydu birbirimize destek olmak için baştan beri böyle oldu ve devam edecektir inşallah

çok Sagol kuzu inşallah değerimde artarda rahatlarım. Kuzu bu bi kaç güne geçer merak etme okadar işlemden geçiyoruz baktım devam ediyor geçmiyor dr soylersin♡♡

Selam cnm
Yumurta kalitesini arttirmak icin ben de takviye kullanmistim. IMPRYL diye bisey kullandim. Muhtemel ayni takviye olabilir
Biraz pahali bisey

Slm cnm
Benim transferim 4.gunu bugun ve kasiklarim cok agriyor. Sanki adet olucam saniyorum
Normal oldugunu soylemisti doktorum ve magnezyum sasi kullanmistim.
Doktoruna sanis istersen sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…