tugken Egehanezra kızlar malesef dilekle ilgili iyi haberler veremicem size düşük yapmış canı biraz sıkkın o yüzden pek telefonu kullanmıyor. Kendini toparlamaya çalışıyor. İnşallah en kısa zamanda eski sıcaklığına kavuşur

tugken en Egehanezra Dykdyk ruhum_mavi kuzucuklarim kusura bakmayin gordugumu etiketledim dilek düşük yapti canlar giremiyo ev biraz kalabalikmis dua edin bi an once atlatsin kuzum
Offff şuan yıkıldımmm resmen. Allah yardımcısı olsun inşallah, Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip edip yavrusunu kucağına alır inşallah

Offf çok üzüldüm ne desek boş. Allah sabır versin, sağlıklı hamilelikler nasibetsin en kısa sürede inşallah.

Offff şuan yıkıldımmm resmen. Allah yardımcısı olsun inşallah, Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip edip yavrusunu kucağına alır inşallah
Amin kuzular rabbim en kisa zamanda gonlunun guzelligini nasip eder insallah nasip degilmis demekden baska bisey gelmiyo elimizden keske gelebilse

Ya Canlar eş kaynaklı morfoloji değeri 0 olup tüp bebekle hamile kalan ve sağlıklı gebelik yaşayan var mı ya da etrafınız da var mı böyle bildiğiniz biri ? Ben çok üzülüyorum morfoloji yüzünden çocuk sahibi olamıcam diye gebe kalsam bile gene düşük yapacakmışım korkusu yüzünden psikolojim bozuldu resmen (((

Canım benim eşimin morfolojisi 1 benimde tüplerimden 1 tanesi tıkalı ama 2.denemede pozitifi aldık suan 15 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim

Canım benim eşimin morfolojisi 1 benimde tüplerimden 1 tanesi tıkalı ama 2.denemede pozitifi aldık suan 15 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim
Çok sevindim beni morfoloji yüzünden öncesinde çok korkuttular söyledikleri basıma gelince de artık çok umutsuzum. Ama seni bilmek şimdi çok rahatlattı. Allah saglıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Şuan bütün moralim 0 Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın Allahım içimizde can bulan meleklerimizi kucağımıza almak nasip etsin rabbim kimseye verme böyle

Keseyi gördün mü :) ben de dinlenme aşamasındayım, bu ayı boş geçmeyelim demişti doktor cuma günü gittiğimde sağlıklı kocaman kocaman yumurtalarım vardı şükür kendiliğinden oluşan, çatlatma iğnesi verdi, beklemedeyim..
Tatlı telaşların olsun inşallah bunlar :))

Canım gerçekten mi çok üzüldüm allah yardımcısı olsun.allah sabır versin
Çok zor gerçekten. Ne diyelim bilemiyoruz bu durumlarda rabbim tez zamanda yzuunu güldürsün

Canım şöyle anlatayım benim pko amelyatı olmuştum ondan kaynaklı bir tüpüm kapalıydı birindede hidrosalpenks vardı laparaskopiyle o da kapatıldı ayrıca eşiminde morfoloji sorunu var %3 dr un bana söylediği:
Eşinin 42 milyon spermi var bunlardan %3 ü normal yani 1.2 milyon sağlıklı spermi var bunlar normal yolla döllenemez ama biz kendimiz seçtiğimiz için bizede zaten 10 tanesi yeter dedi. Benim 12 yumurta toplandı 10 u döllendi 2 si 3. Günde donduruldu sekizini beşinci güne bırakalım dediler 3 ü dayandı beşinci güne şuan toplam 5 tane var rahim dinlenmesini bekledik

Bizim sperm sayımız 7 milyon hız problemi var morfoloji de 0 sizde ki erkek kaynaklı aslında bizimki kadar sıkıntılı değilmiş. İnşallah bebeklerin tutunur sana ve kucağına alırsın tez zamanda bebişini

Amin canım hepimize inşallah hem hız hem şekil bozukluğu var proxeed diye bi takviye verdi sperm sayısı bir ayda 4 milyon arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…