M
Mimicikk
neden üzgün yüz koydun.
Hiç üzülme.
Doktorlarım bize bile bile söylemediği bizi telaşa salıp kendilerine para kapısı gibi yürüyen paralarız. Sakın moral bozma.
Öncelikle çok yumurta değil kaliteli yumurta vermek önemli. Bunu bilerek söylemiyorlar, söyleyen cok az iyi hekimle karşılaştım.
Yaşın 25 ve sen kaliteli yumurta hava da karada verirsin. Bunu bilerek söylemiyorlar ki aman ben napcak simdi diye dolan dur. Ailende genetik bozukluk yoksa ve 40 yaşından kücük olan kadin büyük oranla sağlıklı yumurta verir.
Ben amh 0.001 ile doğal yolla hamile kalan bir çok kişi biliyorum. Bizzat bunları gördüm. Doktor hayretler içinde kaldi. En sonunda yani Allah işte dedi.
Tüp bebek tedavine başladığında amh si düşük kişilere yüksek doz ilaçla başlanmaz.
Azdan çoga doğru gidip yumurtasını artırmak hedeflenmeli.
Yumurta kalitesini arttıran vitaminleri al bunlari tedaviye başlamadan en az iki ay önce kullanmaya başla. Vitaminleri tek tek al cok uygun fiyata geliyor. İstersen yazarım adlarini miktarlarini.
Yumurta takibi yaptir. Cok yumurta oldugu ayları yakala. Bi cok ay az yumurta verirken, bi bakmışsın o ay senin ayın oluyo müthiş yumurta veriyorsun.
Moral bozan doktora da asla gitme.
Testere dişli aslan pençesi icmeyi de ihmal etme. Allahın kadinlara bahşettiği bitkiler var.