Benimde amh 0.60 yas 25 (

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Benimde amh 0.60 yas 25 (
M Mimicikk neden üzgün yüz koydun.
Hiç üzülme.
Doktorlarım bize bile bile söylemediği bizi telaşa salıp kendilerine para kapısı gibi yürüyen paralarız. Sakın moral bozma.
Öncelikle çok yumurta değil kaliteli yumurta vermek önemli. Bunu bilerek söylemiyorlar, söyleyen cok az iyi hekimle karşılaştım.
Yaşın 25 ve sen kaliteli yumurta hava da karada verirsin. Bunu bilerek söylemiyorlar ki aman ben napcak simdi diye dolan dur. Ailende genetik bozukluk yoksa ve 40 yaşından kücük olan kadin büyük oranla sağlıklı yumurta verir.
Ben amh 0.001 ile doğal yolla hamile kalan bir çok kişi biliyorum. Bizzat bunları gördüm. Doktor hayretler içinde kaldi. En sonunda yani Allah işte dedi.
Tüp bebek tedavine başladığında amh si düşük kişilere yüksek doz ilaçla başlanmaz.
Azdan çoga doğru gidip yumurtasını artırmak hedeflenmeli.
Yumurta kalitesini arttıran vitaminleri al bunlari tedaviye başlamadan en az iki ay önce kullanmaya başla. Vitaminleri tek tek al cok uygun fiyata geliyor. İstersen yazarım adlarini miktarlarini.
Yumurta takibi yaptir. Cok yumurta oldugu ayları yakala. Bi cok ay az yumurta verirken, bi bakmışsın o ay senin ayın oluyo müthiş yumurta veriyorsun.
Moral bozan doktora da asla gitme.
Testere dişli aslan pençesi icmeyi de ihmal etme. Allahın kadinlara bahşettiği bitkiler var.

Zaman ayırıp destek oldugun icin Allah senden razi olsun. 4 yillik evliyim 3 yildir gezmedigim gitmedigim doktor kalmadı hepsi kilo ver gel o yuzden hamile kalamiyosun hicbir problemin yok dedi onlarca test onlarca çıkılan ultrasonogragi çatallari ve eşime yapilan bi dolu test.. Maddi yükünü geçtim manevi her ay beklenen ve olmayan hüzün.. Neyseki en sonunda bi profesör ilk muanesinde nokta atışı yaparak daha önce hic istenmeyen bi tetkit amh i istedi benden sonuc 0.60 ve acil tup bebekti. Allaha sığındım gözümü kırpmadan gırdım işin içine 10 mayısta iğnelerime başladım 23 mayısta yumurtalarim toplandi başta 10 yumurtam oldu ama 3ü sadece toplanabilecek boyuta geldi. Toplanan 3ten 2si embriyo haline geldi ve pazartesi donduralcak. Doktorum rahmini dinlendirip tekrar yumurta toplayacagiz ondan sonra tranfer olucak dedi. Icimde anlamsız ona karsi guven ve umut var belkide sığınma da diyebilirim. Insallah dedigin gibi olur sabırla dua ile bekliyorum. Bi sonraki toplama islemime yetismesi için vitaminlerinin ismini öğrenebilir miyim

EVICAP FORT 400 IU günde bir tane.

Solgar Folacin 400 mg günde bir tane.

AVICAP 30 mg haftada bir tane sakın fazla içme haftada bir tane.

Solgar Ester-C Plus 500 mg günde bir tane.

DEVIT-3 1 ml 1 ampül 3 ayda bir iç. Ampülü kır canim diline ampülü dök yut.

Birde b12 Vitamini yumurta gelisimi ve kalitesi için çok önemli ayda bir DODEX 1 ml 1000 mcg iğne oldum.

O kadar ucuz ki bunlar doktorlar vitamin yaziyor 300 tl 400 tl ve hepsinin icinde bu yazdiklarim var. Bunlari al kac ay gidecek ve 200 tl bile tutmayacak.
Ben bunları kullandığımı doktoruma söylediğimde sen bunları nerden biliyorsun dedi. Ama ben ne araştırdım. Tıp makaleleri okudum. Tüp bebek icin rapor cikartmaya gittigimde herkesle konustum.
Gitmedigim hekim kalmadi.
İç cnm faydasını mutlaka göreceksin.
Testere disli aslan pencesi ic sabah aksam, testere dişli aslan pencesi de yumurta kalitesini arttırıyor.

Kızlar şimdi kontrolden geldik. Bebişlerimiz gayet iyiymiiş çok şükür minicik kalpleri pıtır pıtır atıyodu. Miğde bulantısının sebebi iki kalbin birden atması ve bu miğde bulantısı doktorların sevdiği bi durummuş her ne kadar benim için dayanılmaz olsa da.. Dramamin işe yaramadığı için değiştirdik bide bunu dene bakalım dedi inşallah işe yarar ve 3 ay sonunda geçiceğini söyledi daha da var neyse bebişlerim için bunlar hiç bişey zor kazanılan herşey kıymetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…