Amin canım hepimize inşallah hem hız hem şekil bozukluğu var proxeed diye bi takviye verdi sperm sayısı bir ayda 4 milyon arttı
Kaan Aydos onu bize de verdi eşim bir süre kullandı tüp bebeğe başlayınca bıraktık bize tüp bebeğe başlayabilirsiniz dediklerinde. Başladık tuttu ama düşükle sonuçlandı.

Şuan bütün moralim 0 Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın Allahım içimizde can bulan meleklerimizi kucağımıza almak nasip etsin rabbim kimseye verme böyle
Amin canım.. çok zor gerçekten. Bir sonraki denemesinde alacağına inanıyorum ama toparlanması biraz sürecek sanırım.. bende şok olmuştum duyduğumda başım inanılmaz ağrımıştı

Amin canım.. çok zor gerçekten. Bir sonraki denemesinde alacağına inanıyorum ama toparlanması biraz sürecek sanırım.. bende şok olmuştum duyduğumda başım inanılmaz ağrımıştı
Neden düşükle sonuçlandı bi bilginiz var mı herşey gayet iyi gidiyodu çünkü

Her şeyin hayırlısı arkadaşlar bu yaşadıklarımız bizim sınavımız kimimizin ki çok daha ağır evet ama bunları yaşamak nasibimiz. Hiç bir şey bitmedi aslında Dlk2606 için..daha yolun başında ve ilk denemesi kimyasaldı ikincisi de böyle sonuçlansa dahi hamile kalma potansiyeli var yani hamile kalabiliyor bu çok önemli bir artıdır tedavide. Evet bizler düşük yaşayınca kahroluyoruz onca emeğimiz boşa gitti diye hayata küsüyoruz ama tıpta durum farklı. Bende bir düşük yaşadım dr bana aynen şöyle dedi ,'debelenmenin üzülmenin anlamı yok sağlıksız bir gebelik geçirmektense bunu yaşaman daha iyi ayrıca bizim için önemli olan hamile kalmış olman tedavinin tutması'' . Ben inanıyorum ki Dlk2606 anne olacak bunu canı gönülden hissederek söylüyorum. İnşallah toparlar kuzum benim. Biz hep birlikte birbirimize destek olmak için buradayız hamile olanda burada, düşük yaşayan da, hiç anne olamayacak olanda, küçücük umudu olanda...bizler tam olarak benzemese de aynı derdi paylaşıyoruz. Birbirimize dua edeceğiz destek olacağız güldüreceğiz..Allah bu acıyı bir daha göstermesin inşallah kimseye ama tüp bebekte limit yoktur arkadaşlar 10. denemesinde hamile kalıp doğuran da var..sürekli irdelememek lazım akışına bırakmak gerek..Hepimiz moralimizi yüksek tutmalıyız olur ya da olmaz hayatın sonu değil ne yapalım Allah vermezse. Biz sabredelim deneyelim sonuna kadar...

Kızlar, bugüne kadar çok iyiydim ama bugün kendimi inanılmaz gergin ve sinirli hissediyorum. Yarın sabah operasyon var. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum.
Çok gıcık bir insan gibiyim. O sevgi dolu halimden eser kalmadı Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi de yanlız hissediyorum. Ergen gibiyim. Kimse beni anlamıyor sanki...

Meditasyon ve yoga yapıcam şimdi. İyi gelir belki.
Ev de dağınık. Biraz da tozlu.

Canım çok iyi anlıyorum seni bende o kadar çok bu soruyu sordum ki buralarda bizim öyleydi morfoloji değeri 0 ve tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür bugün 3 ay bitti. Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin. İnş bizlerde sağsaglim kucağımıza alalım.

Dlk2606 canım şimdi gördüm nasıl üzüldüm anlatamam güzel kalpli insan. Allah sabır versin inş. Rabbim tekrar nasip etsin inş ben inanıyorum bunu yüreğimden söylüyorum. Bian önce toparlan dualarımız hep seninle... bak göreceksin burada yine gün sayıyor olacağız bunu da hatırlayacağız.

@tugken en @Egehanezra @Dykdyk ruhum_mavi kuzucuklarim kusura bakmayin gordugumu etiketledim dilek düşük yapti canlar giremiyo ev biraz kalabalikmis dua edin bi an once atlatsin kuzum

Geçmiş olsun çok üzüldüm... bir an önce atlatır umarım.

Bende de aynı korku var canım. Bizim de morfoloji degerimiz 0 maalesef.

İnan ki mesajın beni şimdi o kadar rahatlattı ki. Böyle örnekleri görünce mutlu oluyorum. İnşallah saglıkla bebişini kucağına alırsın

Merhaba;
bana yarın 4.gün embriyosu transferi olacak
2 tane yumurtam döllenmiş
ancak dünden beri sağ tarafımda şiddetli bir ağrı var
gaz sancısı mı başka birşey mi anlayamıyorum
oturup yattığımda bişey yok
ama ayağa kalktığımda ağrımaya başlıyor
durumla ilgili fikri olan var mı aranızda

İğnelerden yumurtalarınız aşırı uyarılmış ve yumurtalığınız şişmiş olabilir. Bende de aynısı olmuştu. Transferden bir gece önce acillik olmuştum. Dayanılmaz bir ağrım vardı. Yarın mutlaka doktorunuzu bu durumdan haberdar edin. Bana 2 embriyo transferi yapılacakken bu durum sebebiyle tek transfer yapılmıştı.

acillik kadar kötü hissetmiyorum ama korkuyor insan yine de
kayısı yemekten kayısı ağacı çıkacak içimde
kabızlık yok ama yine de rahatça tuvalete çıkamıyorum
bir de gördüğüm kadarıyla hamilesin :)) tebrik ederim
hayırlı olsun öncelikle
tek transfer yapılan mı tuttu şuan

Ben tuvalete rahat çıkıyordum onunla alakalı değildi. Yani gaz sancısı falan yoktu. Belki seninki öyle bir şeydir bilemiyorum. Geçmiş olsun. Evet ilk denemede tuttu benim. Darısı başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…