Her şeyin hayırlısı arkadaşlar bu yaşadıklarımız bizim sınavımız kimimizin ki çok daha ağır evet ama bunları yaşamak nasibimiz. Hiç bir şey bitmedi aslında
@Dlk2606 için..daha yolun başında ve ilk denemesi kimyasaldı ikincisi de böyle sonuçlansa dahi hamile kalma potansiyeli var yani hamile kalabiliyor bu çok önemli bir artıdır tedavide. Evet bizler düşük yaşayınca kahroluyoruz onca emeğimiz boşa gitti diye hayata küsüyoruz ama tıpta durum farklı. Bende bir düşük yaşadım dr bana aynen şöyle dedi ,'debelenmenin üzülmenin anlamı yok sağlıksız bir gebelik geçirmektense bunu yaşaman daha iyi ayrıca bizim için önemli olan hamile kalmış olman tedavinin tutması'' . Ben inanıyorum ki
@Dlk2606 anne olacak bunu canı gönülden hissederek söylüyorum. İnşallah toparlar kuzum benim. Biz hep birlikte birbirimize destek olmak için buradayız hamile olanda burada, düşük yaşayan da, hiç anne olamayacak olanda, küçücük umudu olanda...bizler tam olarak benzemese de aynı derdi paylaşıyoruz. Birbirimize dua edeceğiz destek olacağız güldüreceğiz..Allah bu acıyı bir daha göstermesin inşallah kimseye ama tüp bebekte limit yoktur arkadaşlar 10. denemesinde hamile kalıp doğuran da var..sürekli irdelememek lazım akışına bırakmak gerek..Hepimiz moralimizi yüksek tutmalıyız olur ya da olmaz hayatın sonu değil ne yapalım Allah vermezse. Biz sabredelim deneyelim sonuna kadar...