Kızlar hepinize hayirli ramazanlar. Yarın transferim var bana dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim hepinize hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin ins banada. Çok heyecanliyim ve hepinize duaciyim.
Allah yardımcın olsun, muradına erdirsin canım... bebeciklerin tutunsun sana.

Kızlar hepinize hayirli ramazanlar. Yarın transferim var bana dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim hepinize hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin ins banada. Çok heyecanliyim ve hepinize duaciyim.
Bebeklerimle sana dua ederiz canim insallah tutar saglikli bi hamilelik gecirirsin rabbimin izniyle

allahım mübarek akşam evlat sahibi olmak isteyen anne baba hasreti çeken herkese istediğini versin kavustursun yüce rabbim inşallah bende okurken yazılanları gördüm üzüldüm tam sevinirken Allahım sabir versin

Amin çok tsk ederim Allah razı olsun hepinize. Ayy bn o bebisleri yerim sende sağlıkla kucağıma al cnm bnm.
Sagol canim Amin canim ayaklarinin altina yastik koymayi unutma ani hareket yapma uzan 1 dilim ananas yemeyi unutma kabak cekirdegi citle kabiz olmamaya dikkat et canim insallah olumlu sonuc alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…