Sagol canim Amin canim ayaklarinin altina yastik koymayi unutma ani hareket yapma uzan 1 dilim ananas yemeyi unutma kabak cekirdegi citle kabiz olmamaya dikkat et canim insallah olumlu sonuc alirsin
Ayy tsk ederim suan o kadar değişik hissediyorum ki kendimi ilki olumsuzdu. Başka bi yerde yaptırmıştım. İnş bu defa olumlu olur. Rabbim dualarimizi kabul eylesin bu mübarek günlerde. Dediklerini yapıcam cnm sende arada takipte ol bizi yalnız bırakma buralarda. Desteğin için tsk

Bu arada bir arkadaşınız düşük yapmış okuduğum kadarıyla
çok üzüldüm gerçekten
çok çok geçmiş olsun
ben de 6 kere düşük yaptım..
ama insan hiç vazgeçmiyor..
yine deniyor yine deniyor
tekrar geçmiş olsun Dilek hanıma

Evet bnde çok üzüldüm okuyunca. Rabbim yardımcısı olsun çok zor.ama pes etmek yok. Allah hayirlisiyla bu defa kucağına almayi nasip etsin arkadaşım.

Herzaman ozeldende yazabilirsin canim rabbim yardimcin olsun

Arkadaşlar merhaba. Bende blastokist transferi oldum bugün 4. Günüm . Ilk 3 gün kasıkta batma vardı ama bugün hiçbirşey yok. Hicbir belirtim de yok. Bu durmda olup pozitif sonuç alan var mo aranizda?

Neden düşükle sonuçlandı bi bilginiz var mı herşey gayet iyi gidiyodu çünkü
Kendisi bile tam bilmiyor ki.. değerleri güzeldi biliyorsun, seninki gibiydi. Büyük ihtimalle ikiz.. kanaması olmuş ani.. sonra bir tane kese görmüşler.. sonra o da düşmüş

Kızlar benim çarşamba opu oldu, dünden beri çok az az kanama geliyor ama damla damla resmen... İşlem günü filan hiç kanamam lekelenme olmamıştı. Adet mi oluyorum acaba? Ama daha opu olalı 4-5 gün oldu adet için de erken değil mi
Az olduğu için adet değildir herhalde deyip oruca namaza devam ediyorum ama kafam karıştı napsam? Bu arada bu ay transfer olmayacak ondan herhangibi ilça kullanmıyorum

İşlemle alakalıdır kanama. Olabiliyor ara kanama normaldir. Bu kadar erken adet görmezsin. Geçmiş olsun canım ShinSeGi

@tugken en Egehanezra @Dykdyk @ruhum_mavi kuzucuklarim kusura bakmayin gordugumu etiketledim dilek düşük yapti canlar giremiyo ev biraz kalabalikmis dua edin bi an once atlatsin kuzum

Yaaa ne diyorsunuz çok kötü oldum bittim resmen ya keşke uyanmayip mesji gormeseydim allah yardımcısı olsun canım arkadaşım çok çok ktuyum ne yazicami şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…