Kızlar hepinize hayirli ramazanlar. Yarın transferim var bana dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim hepinize hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin ins banada. Çok heyecanliyim ve hepinize duaciyim.
Canım ya inşallah hayırlısıyla sende bebişlrrini kucağına alacaksın dualarımdasın canım

Arkadaşlar günaydın, Perşembe günü histereskopi ve laporoskopi operasyonları geçireceğim. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Sonrasında çok ağrı sızı olacak mı evde dinlenmem mi gerekir?

Günaydın kızlar Dlk2606 Çok ama çok üzüldüm. Inş biran önce kendini toparlayıp aramıza katılırsın. kinalikadin canim seninde yeni tedavin Hayırlı olsun başkentte yaptirmistin önceki denemeni şimdi nerde başladın. Dondurulmuşların olmusmuydu kullanmismiydin merak ettim canim

Yine aynı başkentte canım. Maalesef dondurulmuşum yok yeni baştan iğnelere başladım bakalım hayırlısı

Arkadaşlar günaydın, Perşembe günü histereskopi ve laporoskopi operasyonları geçireceğim. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Sonrasında çok ağrı sızı olacak mı evde dinlenmem mi gerekir?
Günaydın canim. Hangi sebepten yapılıyo histereskopi. Bende polip vardı o alınmıştı canim. Aslında kısa süren operasyonlarda hiçbişey hissetmiyosun anesteziyide az aldigin için operasyonun süresi ne kadar uzarsa uyanmak benim için biraz daha zor oluyodu

Ben iki ameliyatı da geçirdim çok ağrım olmadı sadece şişlik ve omuza vuran bir ağrım oldu o da işlem sırasında verilen karbondioksit gazı etkisiyle olabiliyormuş. İlk uyandığımda ağrım olmuştu ama dayanılmayacak gibi değildi gayet rahat bir işlem hiç korkma rahat ol

Tüplerimden birinde genişlik var gibi gördü doktorum. Bir bakalım sorun varsa iptal edicez onu dedi. Bir de polip var onu alacak. Ameliyat esnasında değilde sonrasını merak ediyorum aslında. Kaç gün sonra normal hayatıma döneceğim. Ağrım sızım çok olacak mı diye

Rabbim ins güzel gönlüne göre verir ins canim. Bu kaçıncı denemen 1 ay kadar ara verdin sanirim bide degilmi. Takip ediyorum seni
Oo saolasın canım 5.denemem evet aslında 2 adet dönemi ara verdim dr başlattı rahim durumunu iyi gördü başlayalım dedi ama sağ yumurtalıktan tık yok bu ay diğerinden gelirse artık bakalım hayırlısı

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)

Ben eve geçince çok rahattım 2 3 günde ayaktasın belki daha erken

Ben eve geçince çok rahattım 2 3 günde ayaktasın belki daha erken

Operasyonum Perşembe, Pazartesi işe başlayabilirim o zaman süper. Çalışırken bu süreç gerçekten çok zor, açıklayamıyorsunuz sürekli izin almanız gerekiyor. Sağlığımı mı düşüneyim maddiyatı mı işi mi bilemedim.

Bugün cok kötü bir ruh hali icindeyim...hic bi zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum...ben o cennet kokusunu doya doya çekemeyeceğim gibi içime adetim yaklasti.her ay bu iskenceyi yasamak...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Her adet olduğumda ben de aynı şeyleri hissediyorum 3 senedir. Hele de çöpe atılan bebekleri duyunca, kürtaj olucam diyen arkadaşlarımla konuşunca neden istemeyenlere veriyor bize vermiyor diyorum. İsyan etmek istemiyorum ama çok zor. Allah yardımcımız olsun, umarım tez zamanda hayallerine kavuşursun bu eziyet biter.

tugken Egehanezra Dykdyk ruhum_mavi Snzumra @metceykelebek @GamzeCan15 T Tuana345255 M Melek777 Umreci58 K Katrem123 yelek C Cekirdek32 D dilekyzc T Tuana 1892 Busgok0606 ve diğer unuttuklarım varsa..

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sayfanın başından beri hep pozitif olmaya çalıştım ve herkeside elimden geldiğinde rahatlatmaya iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştım aynı şekilde bende bu şekilde destek aldım sizlerden bugün bu kadar kişinin yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükrettim sizin gibi güzel dostlarım destekçilerim olduğu için. Bu kadar yaklaşmışken mutluluğa ona kavuşmaya böyle olması çok üzdü beni üzgünlükten de çok şoktayım açıkçası hiç beklemiyorduk ama tabikide herşey Allahtan çok şükür bugününe. O minicik keseyi görmek bile beni öyle mutlu ettiki edeceğim tek dua hepinizin pozitif sonuçlar almanız ve yavrularınızıda sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanız. Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi hiçbir zaman korktuğumuzla sınanmayalım inşallah. Ama yinede vazgeçmek yok elbet tekrardan yakalacağım o mutluluğu ve sonuna kadar da gideceğim inşallah. Hepiniz iyiki varsınız

İşte bu dilek böyle güçlü ve umutlu bir kadın. Ayrıca sonuçta tutması bile çok büyük başarı bir gün o güzel duyguyu yaşayacaksın eminim ben..

Allah sana daha anne olmadan anne gücü nasip etmiş. Çok üzüldüm ama bir kere tuttuysa umut çok fazla demektir. İlk sonraki ilk denemende olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…