Transferin en zor yani o zaten idrara sıkışık olmak. Hemşire karnima bastirdikca patlayacak gibi oldum. Çok sıkışık olduğum için transferin heyecanı ni tam olarak yaşayamadim. Bn yarım saat yattım bide igne yaptılar sonra kalktim wc ye. İnş bişey olmaz kuzum. Güzel düşünelim ki sonu da güzel olsun inş aminn..

canım benim muayene alttan oldu kortma birşey olmaz ama takdir senin
5000-6000 hcg ile karından da görünür miniğin
evet bahçecide muayene 500 tl pahallı

Lütfen bakarmsn hic anlamadım bunu
sonuç heterezigot olanlarda bir sıkıntı yok taşıyıcı oluyorsun ama o hastalık yok sende öyle düşün. çok insanda oluyor bu bunun için folik asit ve corasprin veriliyor bana mesela ekstra b vıtamını verılmıstı.Homozigot biraz daha rısklı ama çözümü var kan damarlarında ufak tıkanma riski var gibi düşün ama moral bozacak bir şey yok.İğneyle çözülüyor kanın sulandırılıyor ve bebeğe kan rahat gidiyor böylece bebek rahat beslenebılıyor basitçe böyle.

Cok tesekkur ederim. Peki genine göre değişiyormus. Benimki yani şu pai 4g 4g riskli mi?

kuzum 10. gün hcg 1000
14. gün hcg 8000

aranızada anlayan da varsa yorumlayabilirsiniz tabi :)
oooo kuzu baya artms maşallah ikiz bnce gitsen hemen görünür bnce bnde kese ve kalp atışından sonra başka hastaneye gelecek bbm hstaneninde pahalı muayneleri.

oooo kuzu baya artms maşallah ikiz bnce gitsen hemen görünür bnce bnde kese ve kalp atışından sonra başka hastaneye gelecek bbm hstaneninde pahalı muayneleri.
Heh değerin yüksekliğine ve artış miktarını gören ikiz diyor. Bazı kesimlerde 5. gün ambriyosu bölünmesi imkansız diyor. Ben meraktan ölcem zaten. Kafam çok karışık. En iyisi doktora gidip keseyi görmek sanırım

Cok tesekkur ederim. Peki genine göre değişiyormus. Benimki yani şu pai 4g 4g riskli mi?
Toplardamar içerisinde kan akışının biraz bozulma ıhtımalının olduğunu soyluyor.Ama hastalık var kesın pıhtı atacak bebek beslenmeyecek dıye bırseyde yok.Igneyı koruma amaclı verıyorlar ne olur ne olmaz dıye.Bir gende sıkıntıdan ziyade bir kaç gende sıkıntı varsa o zaman komplıke tedavı uygulanıyor.Gendekı rahatsızlığa gore ılac dozun degısıyor oyle düşün.Benım bir tanıdığım var kadın 4 tane dusuk yaptı bebekler 2 buçuk aylık oluyor düşüyordu.Kimse de kadına dememıs test yapalım sana diye.Es keza kadın birinden duymuşta test yaptırmış.Sonra hamıle kaldığını ogrenıdıgınden ıtıbaren ıgnelere başladı doğuma kadar şu anda 2 cocugu var pespese oldu.Çok büyük bir sıkıntı değil kafanıza takmanıza gerek yok yani önemli olan bunu biliyor olmanız.Kafanıza takılan seyi doktorunuza da söyleyin size daha mantıklı açıklama yapacaktır.İğneyı önceden kullanmazı gerekırse sıze ztn söyler.Sonucta cebınden para çıkmıyor yanı sız alıyorsunuz ilacı.

bnce ilk muayeneye dr git zaten 10gun kontrol süresi var kalp atisinida duyarsin sonra başka hastaneye gdersin. Hayırlısı olsun cnm

Egehanezra bende haftaya perşembe gideceğim.
2 hafta sonra gel demişti doktor.
Bende heyecenla bekliyorum.
Ben 2 güne bir veriyorum kanı en son yarın progestoron ve betaya baktırcam bir daha vermiycem .Progestoron çok önemliymiş kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama yarın baktırcam.
Progestorona hiç baktırmadım bıgüne kadar çünkü aile hekimine gidiyorum kan için orda da bakılmıyormuş progestorona:-/

Sıcak basması var mı sende de . Aniden geliyor böyle. 2 gün gece uyurken çok terledim dün biraz azaldı. Hayrolsun inş

Ayy bende de oluyordu öyle çok umutlandırmayım ama içimden bir ses güzel sonuçlar alacağını söylüyor inşallah kuzum

Merhaba kızlar çok sayfa vardı bakamadım ama transfer gününü bekleyenlere, transfer sonucunu bekleyenlere güzel günler olumlu sonuçlar diliyorum. Hamiş arkadaşlarıma sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. Sonucu kötü olan herhangi durumdan dolayı kötü zamanlar yaşanyan arkadaşlarıma da bol sabır ve gelecekten gelecek güzel hayırlı evlat diliyorum. Miğde bulantılarım yüzünden pek giremiyorum sizden biraz uzak kaldım

Amin canım Allah razı olsun kabul etsin dularımızı inşallah Seninde geçsin mide bulantıların kısa zamanda inşallah bebişler için katlanıyor herkes işte hayırla sağlıkla doğsunlar yeterki inşallah kuzum

Yine kafam karıştı
Ben tüp bebek tedavime önce lucrin iğne ile başladım.3 aylık bir iğne vurdu doktor rahmimde adenomiyosiz vardı.
O yüzden ben şimdi kaç haftalık hamileyim))
9 mayısta yumurta toplandı 12 sinde transfer oldu.
Ben haftaya perşembe gittiğimde yani 8 haziranda gittiğimde kese görünür mü?
Bazı arkadaşlar 5 haftalıkken alttan görünüyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…