Bende de heterozigot çıkmıştı transfer sonrası hibor kullandım ama sanki yetersiz mi çözemedim

Sıcak basması var mı sende de . Aniden geliyor böyle. 2 gün gece uyurken çok terledim dün biraz azaldı. Hayrolsun inş
ay yok o bende sadece hafif kasık ağrısı var ilk günden beri
bir de transfer sırasında idrara sıkışık olacaksın dediler hatta yeterli bulmayıp sondayla serum verdiler çok sinirdi
neyse transfer bitti ama patlamak üzereyim altıma yapıcam 5 dk yatmıştım daha wc ye kaldırdılar dedim kalkmak sakıncalı değil mi yok dediler sonra geri yattım 2 saat ama o kalkış kafama takıldı daha 5 dk olmuştu

A anneveoglusu kuzu nasılsın nezamn gtcen hastaneye?
canım çokkkkkkkkkk sevindim değerin çok güzel artmış gözümüz aydın
allah sağlıkla kucağında göstersin bir tanem

ben gittim canım 5+0 da vajinal ultrason ile kese göründü
6+0 ise kan tahlillerim yapıldı ve karından embriyoyu gördük kalp atışını gördüm 3+5 sn dinledik rabbime binlerce şükür
2 haziranda tekrar kontrol var 7+3 te

rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin sende cumartesine keseyi görürsün artık
sen ne zaman gideceksin

merhaba Kuzum kan testi 12.gun yaptım normalde 2 gün arayla diyorlar ama benim dr 3 4 günde bir dedi yaptım bnde dün transferden sonra 23.gundu yani transferden sayılıyor ama hamilelik adetten sayılıyor bn şuna 6+2 deyim.amin hepimiz sağ saglim gucagina alırız.pzrtesi gtcem kuzum

S sinemis25 kuzu yakın uzak önemli değil iskinin ordan binniyosun ıett ye yada kirazlidan metroya binersin önünde indiriyor sonuçta aynı yerdeyiz bn tek gittim busefer bi transferde geldi eşim
Cnm çalışmasam giderim sıkıntı değil o karşıda olsa da giderim de iş yerınden ızın almam da problem oluyor derdım o taksiyle gıdıp gelmem lazım gıdeceğim doktora.acıbadem atakentte laporoskopı oldum gecen sene o yüzden orayı duşundum bakalım bı bakıcam duruma gore artık.

evet kuzum bi anda okadr artınca cook şaşırdım çok sagol cnimbenim. Bnde pazartesi gtcem adetten sayılıyormuş gebelik şuna 6+2 deyim kalp atışını srdum bugn hemsireyle oda yeni kalp atışları olur dedi pazartesi duymazdan bi kaç gün sonra duyarsun dedi.ses kaydı yaptın mı KuZUMMM. Allahım herkese nasip etsin çok farklı bi duyguyu.

nerde çalışıyon gneslidemi kuzum. Bebegimiz olsunda heryere gideriz KuZUMMM. Hayırlısı olsun kkuzummm

amin canım
canım o gün şokta idik eşimle öye ışık görmüş tavşan gibi baka kaldık ekrana
yıllardır beklediğimiz birşeydi ben ağladım eşim donakalmış ekrana bakıyordu kocaman gözlerle
cumartesi günü gittiğimizde kameraya alırız inşallah

tabiki kuzum insan bi tuhaf olur çok gzel birşey bakalım iz nasıl olacağız ben ağlarımda esim bakar sadece akrep burcu soğuk eşim biraz :)) oğlun kaç yaşında kuzum

tabiki kuzum insan bi tuhaf olur çok gzel birşey bakalım iz nasıl olacağız ben ağlarımda esim bakar sadece akrep burcu soğuk eşim biraz :)) oğlun kaç yaşında kuzum
oğlum 10 yaşında canım bu sefer onuda götüreceğiz söyledik ona kardeşi olacağını

Merhaba sonuclarımı cok anlamadım sanırım biri homozigotmus. Doktor iğneye başlayacagız doğum akadar eğer hamile kalırsan demişti. Ama ben duydum ki daha önce başlansa daha iyiymiş rahim duvarını besleyen kan damarları icin. Böylelikle embriyo rahme tutunabiliyormus

kuzum 10. gün hcg 1000
14. gün hcg 8000

aranızada anlayan da varsa yorumlayabilirsiniz tabi :)
oooyy maşallah sağlıkla gelişiyor miniğin maşallah maşallah

dr gitsen görünür kese canım ikizse söyler drun
ne zaman gideceksin dr a

Şimdi bişey söylerim yanlış olur sana ztn transferden sonra kan sulandırıcı verecektır doktorun.Homozıgotunda cesıtlerı var kendı ıcınde bazısı rısklı oluyor ıgneye önceden başlamak gerekiyor.Doktorunuza güvenmek en mantıklısı içinizi rahat tutun en azından böyle bır sıkıntınız olduğunu bılıyorsunuz.Cok ınsan var dusuk yapıyor sureklı ama nedenı cok gec anlaşılıyor.Onlara göre sanslısınız yanı

oooyy maşallah sağlıkla gelişiyor miniğin maşallah maşallah

dr gitsen görünür kese canım ikizse söyler drun
ne zaman gideceksin dr a
Kendi doktorumun asistanı aradı dün. 10 gün sonra felan gel dedi. Ama paketin dışına çıkmış oluyoruz. Normal muaynesi 500 tl. Bende bir tane devlet hastanesi bulmayı düşünüyorum. haftaya gitmeyi planlıyorum.Çünkü erken gidersem alttan muayne edermiş doktor. Biraz sabırsızlancam ama alttan baktırmak istemiyorum. Oyüzden bekliycem biraz.

Lütfen bakarmsn hic anlamadım bunu

Eklentiler

• DBA69358-8CD9-408B-968B-7C3AABFA9D36.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…