Bana da öyle diyorlar ama insan üzülüyor işte ister istemez. Ben iyiyim gene de eşim çöktü üzüntüden. Ona üzülüyorum çok Rabbimin bildiği var elbet tek dayanağım o ztn.
Allah ikinizinde yardımcısı olsun zor evet ama rabbime sığınıyoruz biliyoruz ki verecek bir gün . Bu günün hayırlısıyla en yakın zaman da olması dileğiyle canım

Sağol canım benim. Biraz maddi sıkıntı çekiyoruz. Bakalım olmadı kredi çekicez. Centrum ve Novaart la görüşmeye gidicem. Bakalım inşallah bu sefer pozitif sonuç alırız. İsteyen herkes

Rica ederim kuzum Allah yardımcınız olsun inşallah Amin inşallah çok çok amin

hala bulamadığım kuzu dr
Yok cnm ya iş yerınden rahat ızınde alamıyorum ztn aldım bayağı.Adetlıyım su anda öbür aya adet olana kdr bı doktor bulmam lazım gıdeyım ne yapmam gerekıyorsa başlamam lazım prolaktın ıle alakalı sıkıntım var ztn ılaca başlamam gerekebılır boğuldum yemınle

kuzu bnm hstaneye gel okadr dedim sana

Merhaba canım,23. Gün demişsin acaba yumurta toplamaya göre mi hesaplıyorsun yoksa transfer gününe göre mi?
Ben opu ya göre hesaplayınca 23. gündeyim bugün.
Ama transfere göre hesaplarsak 20. Gün oluyorallah hayırlısını versin inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınbide kese görmeye ne zaman gideceksin?

buralarda biryerde okudum doktoru havuç ii değil demiş ama kim yazmıştı unuttum
Havuç bebeğin tutunmasi için iyi diye okudum bende burda ki arkadaşlar da biliyor herseyi artık araştır araştıra. Ve en önemlisi tecrübe ederek. Ben günde 2 tane yiyorum cnm tabi çok fazla da yemek iyi olmaz hersey için öyle.

@Eylul41213 merhaba eğılımız tam olarak ne cıktı heterazıgot, homozıgot dıye cesıtlerı var onun.bende de var pıhtılaşma.Kımısı sadece corasprın ıcıyor.Kımısı transferden sonra başlıyor ıgnelere durumuza gore gebe kalırsanız doğurana kdr da kullanma ıhtımalınız var herkesın farklı yanı.Ayrıca cok aşırı olmayan pıhtılaşmalarda b vitamın komplesı de verıyor bazı doktorlar yanlış hatırlamıyorsam apikobal di vıtamının adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…