Merhaba KizlR hepinize bir sorum olacak benim.Benden dünden beri küçük günlük ped ler batacak şekilde köyü kahve lekeler gidiyor bugün daha fazlasti ve daha koyulasti oyle adet yoğunluğu gibi değil ama yine de gidiyor ara ara lavaboya gittiğimde de net sekilde akıyor çok koyu merkezi aradım çok telaslanma vajinal progestan kullanıyorsun o yapabilir veya yerleşme kanamasi olabilir dedi.umarım öyledir.hap ta yapabilir mis işte.KIRMIZI ya dönerse kesinlikle ara dedi.çok telasliyim aranızda yaşayan var mı bu durumu neler oluyor acaba transferimin bugün 10.günü

Canım benim evet benim ilk denememde de aynı şey olmuştu kırmızıya dönmesi ve pıhtılı bir şekilde gelmesi önemli bir ayrıntı inşallah olmaz öyle birşey ama ben senin yerinde olsam bugün bi test yapardım idrar veya kan farketmez çünkü 5. gün embriyosu seninki her ikisindede çıkar en azından inşallah pozitif sonuç alırsan düşük önleyici iğne yaptırırdın şimdi sonuç belli olmadığı için doktorlarda yat demekten başka birşey diyemez cesaretlendir kendini kuzum 9. günde idrarda çıkmıştı benim

Kızlar bu hamilelik takvimini ayarlarken nasıl hesaplıyoruz bi yardımcı olur musunuz Blastokist 26 Nisanda transfer edildi 12 ocak çıkıyo doğum tarihi doğrumu acaba

Canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplama yapıyorsun haftası ona göre belirleniyor yumurta toplama tarihi falan baz alınmıyor

Kızlar bu hamilelik takvimini ayarlarken nasıl hesaplıyoruz bi yardımcı olur musunuz Blastokist 26 Nisanda transfer edildi 12 ocak çıkıyo doğum tarihi doğrumu acaba

Canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorsun herkes o şekilde hesaplıyor doktorlarda aynı şekilde hesaplıyor genelde

Canım benim 8. Gün idrarda çıkmıştı bi test yap istersen. Bende 12. Gün kahverengi lekelenme oldu ama çok çok azdı senin fazlaysa içinin rahat etmesi açısından sonucunu öğren hemen düşük önleyici iğne yaptırmanı isticek doktor

Bende aynı şekilde söyledim kesinlikle yaptırmalısın test ona göre önlem alınmalı Bebek1hikayem1

Şuan yada akşam üstü test yapsam olur mu idrar testi sabah yapmam şart mı ki acaba ? Genelde sabah ilk wc de yapın diyorlar ya yine de varsa çıkar mı ki ???

Şuan yada akşam üstü test yapsam olur mu idrar testi sabah yapmam şart mı ki acaba ? Genelde sabah ilk wc de yapın diyorlar ya yine de varsa çıkar mı ki ???

Canım ben ilk yaptığımda 10. artık belki daha fazla olan idrarımla öğlen yapmıştım vede hemen gelsin diye çok su içerek ona rağmen 5 saniyede çıktı illa sabah yapman gerekmiyor kuzum şuan yapsan da çıkar zaten

Yanlis hatirlamiyorsam embriyoskopa 860 kusur odemistim cnm insallah hepsi gelisir incir ye bol bol

bn hastanede verdim transferden önce progesteron kanı. Hayırlısı olsun kuzu hepimiz için. Adetten sayılıyor gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…