Iyiyim canım. Sevindim iyi olmana. Merak ettik kızlarla şükür herşey yolunda

bu da benim yavrunun 20.04.2018 tarihli 16 haftalık görüntüsü
Abimiz Kaan da erkek istemişti
Kaan'ın istediği oldu.
Canimmmmm maaşallah çok tatlı ne güzel ellerini yanağına koymuş düşünüyor:))
Sağsaglim kucağına al inşallah.benimde 18 inde randevum çok heyecanlıyım.

Kaan'ın istediği oldu.
Anamm bu gülen yüz hali 16.haftada mı görülüyo çoook tatlı ya maşallaaah benimde bebişlerimden biri erkek olursa ismini kaan istiyorum ay ben niye öyle çok erkenmiş gibi sevindim ki daha 2 ay varmış

Allah razı olsun canım inş bende o kadar ümitliyim ki inş bizim de olucak sabır çok önemli ama insan dayanamiyor herkesin oluyor bizim neden olmuyor diye düşünüyorum ama Rabbim büyük inş biz de anne olacağız

Ya sen nerelerdesin kuzum ya özledik. İyiyim sen nasılsın canım benmm

Hamdolsun kuzummm yaaa. Bizim buranın elektiriği hiç durmuyor yerinde. Birde telefon kasıyor giremiyorum adam akıllı. Şuan laptoptan yazıyorum tıkır tıkır :))) Bende sizleri özledim gerçekten canlarımmm benimmmm. Sen ne yaptın tüp bebeğe başladın mı yeniden

Kızlar selam. Tüm olumsuzlar bizi bulsa da yılmak yok sabır ve dua dan bşka yapacak bişeyimiz yok. Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar benim bi süredir tekrarlayan kanlı akıntım var. Şimdi pıhtılaşmş şekilde az az geliyo adet dönemimi geçirdim. Sizce bi sıkıntı varmıdır. Yarın doktora gidecem de hani içim içimi yiyo acaba kötü bişey var mı diye ?

Kaan'ın istediği oldu.
bu kocaman maşallah allahın sağ saglim doğmasını nasip etsin. Bnde erkek olursa kaan istiyorum benm ismimle uyumlu olsun kız olursa aselhan oda babasıyla

Yokmuş demekki malesef hoc birsey cikmadi kızlar tek bir çizgi başka da birsey yok zaten çoğalıyor sanırım akintim

Yok canım benim ne kusru Ankara Novaart Tüp Bebek Merkezi benim ilk denemem kimyasal oldu ikincide pozitifti 10 gün önce düşük yaptım maalesef :/ Ama çok memnunum doktorumdan da hastaneden de erkek faktörlü bizimkide
Dilek çok üzüldüm.Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.

Oyhhhh DİLEĞİMMMMMM benimmmmyaaaaa. Ay ennsonunda fırlatıcam şu telefonu yaaaaaaaa, özledim sizleriiiii vallaa. Nasılsın iyi misin cancağzımmm.

Kuzucum çok özledik seni nasıl belli yokluğun ya bize enerji yollayan yok İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın

Öyle kuzum zor süreçler gerçekten ama inancımız tam çok şükür aynen öyle bizlerinde olacak Allahın izniyle inşallah Rabbim bu üzüntülerimizi mükafatlandıracak kısa zamanda inşallah

Kuzucum çok özledik seni nasıl belli yokluğun ya bize enerji yollayan yok İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın

Ayyyyyyy balımmmmmmmm güzelll kuzummm yaaaaaa. Sahur hazırlarken dedim bugün laptobu açayımda rahatça yazayım canlarımaaaa. Sonra iş güçtü derken kaldı öyleee. Ay senn göbüşünden haberr veerr var mı bulantınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…