Oyhhhhh severimmmm gebeliğinide takviminide oyhhhh canım canım canım
yaa kuzum bnim çok sagooll rabbim sizlere de nasip etsin.dun eşimle dolaşmaya çıktık midem bulandı çıktık eve geliyorz ezan okunuyor sizler için dua ettim eşim ne knusuyon kendi kendine diyo bnde dedim hep kendimi aktardım şimdi sadece arkadaşlarıma dua ediyorum dedim rabbim sizin yüzünüzü guldursun

Hayırlı cumalar kuzum inşallah kkkuzum rabbim sizlere de versin gzel annelerrr

Allah razı olsun kuzummmmmmm yaaa, sen iyi olda ama dua etmeyede devammm tabiki hahhahahaeşinle aran iyi dimi balımmm

İnşallah cnm. Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin.

Merhaca canım şansın tabikide var ama öncelikle gerekli olan bütün testlerin yapılması gerek güzel bir labaratuarı olan merkez ve iyi bir doktor seçimiyle sanş daha da yükselir hayırlısı olsun hakkında güzel sonuçlar al inşallah bu kez

Kuzum benim bitanesin sen iyiki varsın amin hepimiz olacağız inşallah hepimiz sonra bebeklerimizin yaptıklarını konuşacağız burda Allahım bul etsin dualarımızı inşallah kuzum benim Allahım razı olsun güzel duaların için

Amiiiiiinnnnnnnn güzelyüzlümmmmmm benimmmmmm sende iyiki varsınnnn iftar yemeğimmmmm benimm

143 canim biraz gec oldu ama anca firsat bulabildim
Adetin 2. ya da 3. günü ölçüldü ise yüksek evet. Kist olduğu zamanda yüksek çıkar yumurta rezervi ile alakalı bir problem olabilir. Ama başka adet döneminde tekrar ölçtürmekte fayda var

Günaydın kızlar miğde bulatısını çok ağır yaşayanlardanım. Günde 3 defa Dramamin alıyodum işe yaramadı sonra doktorum ilaç olmayan Lady Feliz verdi günde 2 kez o da işe yaramadı kusmaktan karnım içine geçti yemek yiyemez su içemez hale geldim kaburgalarım ağrı içinde hergünüm ağlayarak geçiyo abarttığımı düşünen olabilir ama bu kadar ağır yaşayan anlar sadece. Dayanamadım doktorumu aradım o kadar ilaç alıyorum hormonlar darmaduman oluyo yemek yiyemiyorum zararı olcak dedim mecbur yemek yememi söyledi ben kendimde bile değilim ki yemek yiyim neyse ertesi gün oldu artık yeter diyip serum almak istedim doktorum serum yazdı gittim serum yedim tabi hiç bir etkisi olmadı Hastanenin doktoruna çıktık geçmedi diye oda böyle ağır miğde bulantısı yaşayan hastalarımıza Zofran diye ilaç yaptıklarını ve geçiceğini söyledi o acı ve bitkinlikle kabul ettim sonra içimden bi ses doktorumu aramamı söyledi aradım Zofran alabilir miyim dedim kesinlikle dedi bebeklerine zarar vericeğini daha önce belirtmiştim dedi bi kereden bişey olur mu dedim onu Allah bilir karar senin ben onaylanıyorum dedi ve o anda vazgeçip o acılara dayanıp evime gelip o gün bu gündür ölü gibi yatmaktayım. Bunu yazmamın sebebi ne kadar zor durumda kalırsanız kalın Zofran almayın arkadaşlarım bilginiz olsun

Çok iyi yapmışsın yazmakla kuzum çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun biran önce geçer bu bulantıların da kurtulursun rahatça hamileliğinin tadını çıkarırsın seninle dualarım canım benim

Geçmiş olsun kimi hic bulantı yaşanıyor örneğin ben .kimi aşırı yaşıyor. Maalesef yapılacak bişey yok. Hic bir ilaç senin rahatlamani sağlamayacak.ilerleyen hormonlar nedeniyle bu durumdasın.ilaci örnek vermen güzel olmuş arkadaşım. Az ye sık ye zor olsada. Bir de bazı topiklerde sürekli bulantidan bahsediliyor şöyle kustum böyle bulantı oldu diye o topiklere girme 3 ay bitene kadar.cok etkileniyor insan çünkü . Benim bile bi ara bulanıyor gibi olmuştu hic yaşamadığım halde psikolojik olarak

İnşallah canım benim ya inşallah benimde dualarım seninle Allahım seninde yüzünü en kısa sürede güldürür bu mübarek günde Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…