Kuzum ne özürü estağfurullah.allha şükür siz iyisinizya yazmasanda olur insallh bi an önce dzelirsinizde evinize dönersiniz. Rabbim bebeklerini sana bağışlasın.

Bnmde bel agrim gogus agrim ve kasik agrim coktu igne batmasi gbi sag ve solda ayri ayri oluyordu resmen ama dinleme kendini cnm belirti arama kendinde dua et bol bol Rabbim ol der ve olur insallah hayirlisiyla
İnşallah cnm beklemek çok zor. Allah hayirlisiyla bizlere de o güzel günü yaşatsin inş

Doktorunuz kemal ozgur mu

Herkese merhaba 5 ay once bir tup bebek denemesi sonunda 7 yumurtadan sadece bir tanesi Dollendi ve Onda da dna hasari Tesbit edildigi icin transfer yapilmadan tedavim bitti. Simdi konya kizilay hastanesi e gitmeyi dusunuyorum. Haftaya eşime dna hasar testi yapilacak Ben de rahim filmi cektirecegim. Baska neler yapmam lazim hazirlik asamasinda? Ayrica cip bebek uygulamasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bu arada yasim 37 sansim var mi sizce?

Allah kolaylık versin. Tabi şansınız vardır doğru dr ile mutlaka. Gerekli testler yapılır ise öncelikle düşük riskide azalır. Dr unuza öncelikle riskleri ortadan kaldirmak için bütun gerekli testleri yaptırmak istediğinizi söyleyin.

Günaydın altın kızlarım nasılsınız gzel günlerimiz olur Insallahhh
günaydın canım.hayirli cumalar herkese de iyiyiz çok şükür migren ve şişlikler dışında ne zaman gidiosun kese görmeye kaç gün oldu hesaplıyor musun,,telefonuna program indir günlük gelişimi yazıyor

Evet kafa iyi oluyor (tövbe estağfurullah) alıştım resmen

Ben girdiğim gibi çıkmıştım opudan. Hiç narkoz etkisiyle de kalmadım direk uyandım güldüm konuştum. Dedim bu ne yaaaaaaa niye fazla uyumadım been, en heyecanlı yeriydi halbukii

Nekadar oldu kuzum hamilelikte oluyormu migren baas ağrısı falan.benimde bulantim var yemeklerden midem bulanıyor 6+3 oldu pazartesi 10.15de gtcez babasıyla bbisimizi görmeye

Kuzum benimde öle adet sancısı gibi oldu. Benim ki dahada şiddetliydi. Sen şuanda kafanı başka şeylere ver. Belirti arama.Ben 11. gün mecburi test verdim.Yoksa gidemezdim test vermeye korkumdan çok şükür pozitif aldım.Sende alırsın işallah.

Kuzum günaydın.Sen hamileydin en son bayadır buraya bakamadım.Hamilelik takvimin yok.Sorun yok değilmi?
evet kuzum hamileyim keseyi görmeden takvim yapmıyım dedim allah korusun bişey olurda geri kaldırmak zor olur A anneveoglusu öyle anlaştık o gördü bebeğini yaptı bnde görünce yaparım..

Hayırlı cumalar canlarımaaaa.

Dlk2606 Dileğim nasılsın kuzum. Ay canım benim ya yerim seni yerim yerim bal yanaklım benim
Ben hissediyorum öyle güzel bir anne olacaksınız ki hepimizi kıskandıracaksınız sen de öyle kinalikadin Damlammmmm. Ne biçim kardeşsiniz siz ya diyeceğim ben de size

evet kuzum hamileyim keseyi görmeden takvim yapmıyım dedim allah korusun bişey olurda geri kaldırmak zor olur A anneveoglusu öyle anlaştık o gördü bebeğini yaptı bnde görünce yaparım..

Oyhhhhh severimmmm gebeliğinide takviminide oyhhhh canım canım canım

Ahh keşkem ah keşkeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…