sende benim dualarimdasin kuzum sizde bnm destekcimsiniz. Allah hepimizden razı olsun.bugn mide ağrım çok var napicam bilemiyorum hep arkadaşlara bn derdim süt için falan ama bnm normal dede gastrigimm vardı

Selam kızlar ben düzgün adet olmayı beceremedigim için Hulusi hoca doğum kontrol ilacı verdi 15 gün kullanacağım 13. Günu lucrin e başlayacağım adet olunca tedaviye başlayacak bir türlü sşu sürece başlayamadık.
Lucrin ilk kez kullanacagim ne işe yarıyor bu ilaç ???

Uzun protokol uygulayacak sanırım sana. Yumurtaları baskılayıcı etkisi vardır lucrin in yani yumurtaların eşit şekilde büyümesini ve erken çatlamasını önler. Yumurta kapasiten nasıl? Ben bugün seni görmüş olabilir miyim acaba

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve özür diliyorum yazamadığım için. Dün normal kontrol günümdü ondan önceki gün belimden karnıma ve kasıklarıma sancılar vurmaya başladı doktora gelince şiddetlendi doktorum hemen yatışımı yaptı gözetimde olmam için dünden beri hastanedeyim serumlar iğneler ve nstlerle geçiyor günlerim. Bebeklerim iyi ama çok şükür

Aman çok şükür ses gelmeyince korktum Rabbim korusun şifa versin inşallah sağ salim alırsın bebeklerini kucağına canım benim. Allahtan ki hastanedeyken olmuş dr müdahale etmiş bunda da vardır bir hayır her şey yoluna girecek inşallah

Canım benim sen iyi ol yeterki Allahım yardımcın olsun çok şükür çok sevindim bebeklerinin iyi olmalarına Allahım sana bağışlasın onları hayırlısıyla güzel bir şekilde dön evine geri bir daha yaşama inşallah dualarımdasın her zaman kuzum benim

Hoca bir şey söylemedi ama ben söylendim biraz 'her defasında bir şeyler çıkıyor tedaviye başlayamıyoruz' diye takıldı bana düzenli gelmiyorsun diye ben de yeri gelince böyle dedim. Ekonomik sorunlar nedeniyle süreklilik sağlayamadım ya da kilo sorunu vs.

Evet görmüş olabilirsin

Yumurta rezervi iyi pko olduğum için fazla yüksek hatta en son 8 di bugün de baktı sonuca bakmadim daha

Slm kizlar bugün Transferimin 3.günü fakat belim ve kasık ağrım baya belli ediyor kendini korkmaya başladım. Bebisim benmledir deilmi. Sizde de böyle oldumu belirtiler çok tedirgin oldum Afedersiniz baskı yapıyor Rahime doğru

Ya canım benim belirtilerime çok benziyor seninki ben çok şükür bel ağrısı falan yaşamadım ama kaşık ağrısı arada dokunduruyordu ve rahime doğru baskı bende de oluyordu batma şeklinde inşallah seninle bebeğin hep güzel düşün kuzum benim

Bnmde bel agrim gogus agrim ve kasik agrim coktu igne batmasi gbi sag ve solda ayri ayri oluyordu resmen ama dinleme kendini cnm belirti arama kendinde dua et bol bol Rabbim ol der ve olur insallah hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…