Brave and beautiful nasılsın kuzum nasıl gidiyor?♡
Cnm tsk ederim haftaya cuma test günüm heyecanla bekliyorum.inş bende sizinle mutluluğumu paylaşabilir im. Arada kramplar ve ağrı dışında iyiyim cnm.Sonu güzel olsunda Allahın izniyle hepsine razıyım. Sen nasılsın cnm bebisin nasıl inş hersey yolundadir.

Doktorum ilk zamanlar 1-2 Haftaya bulantılar başlıcak demişti bende ahh keşke başlasa da o hamilelik duygusunun ilk şeyini yaşasam dedim nasıl içten söylediysem ondan oldu bunlar Yok canım tek girdiğim yer burası sizler destekcimsiniz o yeter

İnşallah canım benim ya inşallah benimde dualarım seninle Allahım seninde yüzünü en kısa sürede güldürür bu mübarek günde Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım benim amin çok çok amin inşallah Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ee tabi bukadar ağır olacağını dusunmemistin çok zor gerçekten allah yardımcın olsun. Çok kişiyi tanıyorum hamileliği hastanede yaşayan bulantı yüzünden.insallah seninki geçer hemen

cnm yazdıklarını okuyunca senın adına üzüldüm gercekten Allah kolaylık versın.
akupunturu araştırdınmı hem yan etkısı yok hemde hamılelıktekı bulantılara karsı yapıldığını da okumustum. ben suan akupunktura gıdıyorum tedavı oncesı stresımı azaltsın belkı yumurtaları da brz harekete gecırır rahmı de kanlandırıp embrıyo tutunmasına faydası oluyormus fln. stresım azaldı gercekten ılk seanslarda farkettım etkısını. yumurtaya ve embrıyo tutunmasına faydası olacakmı bılmıyrm. belkı bulantını da hafıfletır bı arastır istersen

evet kuzum hamileyim keseyi görmeden takvim yapmıyım dedim allah korusun bişey olurda geri kaldırmak zor olur A anneveoglusu öyle anlaştık o gördü bebeğini yaptı bnde görünce yaparım..
canım benim ben kalp atışını gördüm darısı sana olsun gör kuzuyu yaparız sanada bir cetvel

Ah canım yataktan kalkamıyorum ki gidiyim onu yaptırıyım afedersin lavaboya bile gidemiyorum bişey yiyip içmediğimden sen anla gerisini :)

Ah canım yataktan kalkamıyorum ki gidiyim onu yaptırıyım afedersin lavaboya bile gidemiyorum bişey yiyip içmediğimden sen anla gerisini :)
gercekten çok ağır geçiriyorsun inş kısa sürede biter bulantıların. senın yıne aklın da olsun halın olursa deneyeblrsn faydası olmazsa da zararı da olmayacak en azından

Inşallah hayırlısı olur kuzu rabbim yüzünü guldursun kaç embiriyo konuldu ilk denemen miydi? Ilaclardan olur kuzum endişe etme. Biz iyiz şuan mide bulan tüm mide ağrım oluyor arada bide kkokulaaardan midem bulamıyorum burada şükür yapacak bişey yok bebeğim benimle yeter.

evet kuzum hamileyim keseyi görmeden takvim yapmıyım dedim allah korusun bişey olurda geri kaldırmak zor olur A anneveoglusu öyle anlaştık o gördü bebeğini yaptı bnde görünce yaparım..
Bencede cnm bende pozitifi glrur gormez yapicaktim somra dedim.dur biraz dsha bekle iyikide beklemisim sonra onu kaldirmak cok daha zor olurdu bana insallah bi sikinti cikmadan herseyin devam eder cnm

Kuzumm sabah kontroldeydim büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesi verecek gibi yaa heyecan yaptımmmm

Bencede cnm bende pozitifi glrur gormez yapicaktim somra dedim.dur biraz dsha bekle iyikide beklemisim sonra onu kaldirmak cok daha zor olurdu bana insallah bi sikinti cikmadan herseyin devam eder cnm
aynen Kuzum rabbim kimseyi evllatla sinamasın. Inşallah tekrardan anne olursun kuzum şuna neyapiyorsun?

Ben girdiğim gibi çıkmıştım opudan. Hiç narkoz etkisiyle de kalmadım direk uyandım güldüm konuştum. Dedim bu ne yaaaaaaa niye fazla uyumadım been, en heyecanlı yeriydi halbukii
Hadi ya ne güzel maşallah sana bende akşama kadar yattım ayağa kalkamadım hastane kapanana kadar

Canlarımm merhaba nasılsınız kontrolden geldim şimdi işe bugünde ilaçları kullanıcam büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesi verecek gibi konuştularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…