kızlar kontrolden geldim. Kanama alanı tamamen kaybolmuş çok şükür benim ısrarımla cinsiyet tahmininde bulundu ama daha çok erken sakın kendini şartlandırma dedi. Kız olabilirmiş :)
Çooook sevindim kuzum maşallah fıstığıma

Merhaba kızlar ,
Bugün ben progestorana baktırmak için kan verdim ,sonuç 7,59 çıkmış.
Bu değer çok mu düşük?Kontrole haftaya gideceğim .
Transferim yapılalı 21 gün oldu.
Bu değer ne olmalı ,bilgilendirirseniz sevinirim.
Jel kullanıyorum günde 2 kez.

Genelde akıntı şekilde koyu renkli oluyor canım ama bazen çok açık pembede olabiliyor kırmızı olmamak şartıyla
öyle bir durum yaşıyorum şuan
hayırlısı bakalım
açık renge dönmez inşallah tetikteyim
bir de transfer günü değil ertesi gün 1 sayılıyor di mi bazı sayfalarda transfer gününü 1 saymışlar

İnşallah yerleşme lekesidir canım koyu kahverengi şekilde mi şuan ve transferin kaçıncı günü bugün? Yok canım transferin olduğu gün sayılmaz hiçbir zaman ertesi gün 1. gün oluyor

Selam kızlar
Transferin 2. Günü kıbrısa geldim kafam dağılsın diye.takip edemedim sizi. Bugün 4. Gün çok hafif batmalar var karnımda adet olacakmışım hissi var. Ama rahatsız edici düzeyde değil. Artmasından korkuyorum. Adet tarihime de daha çok var. Normal midir sizce ve artar mı

İnşallah yerleşme lekesidir canım koyu kahverengi şekilde mi şuan ve transferin kaçıncı günü bugün? Yok canım transferin olduğu gün sayılmaz hiçbir zaman ertesi gün 1. gün oluyor
6. günümdeyim
çok koyu değil ama kırmızı da değil
çok ta gelmiyor zaten akıntı gibi

kızlar kontrolden geldim. Kanama alanı tamamen kaybolmuş çok şükür benim ısrarımla cinsiyet tahmininde bulundu ama daha çok erken sakın kendini şartlandırma dedi. Kız olabilirmiş :)
Çok çok çok erken davranmışsın canim kalbine göre versin rabbim.sevindim kanama alanının yok olmasına . Bu lekeler pesimizi bırakmıştır inşallah

ruhum_mavi canım iyi olmanıza sevindim bunla geçmiş olsun prensesin geliyormuş çok sevindim gözün aydın canım

ruhum_mavi sana da geçmiş olsun bu arada. Yoluna girmesine çok sevindim

Çok çok çok erken davranmışsın canim kalbine göre versin rabbim.sevindim kanama alanının yok olmasına . Bu lekeler pesimizi bırakmıştır inşallah

kızlar çok teşekkür ederim, gerçekten inşallah geçmiştir bir daha olmaz kanama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…