hep 8 den sonra duymuştum da benim 6. gün olunca tedirgin oldum
kişiden kişiye değişiyor Canm inşallah hayrllisi olur senn için. benim 13.gun oldu sonra geçtiğimiz cumartesi pazar kanamman oldu kahverengi akıntı leke falan dktoruma gittim igne yaptılar geçti yerleşme kanaması olmuş tekrardan

ya tabi herkes farklı bunu bilmemize rağmen sabırsız davranıyoruz

ya tabi herkes farklı bunu bilmemize rağmen sabırsız davranıyoruz
aynen kuzum sakın erken test yapma ben ilkinde 12.kadr bekledim negatif oldu busefer erken yapmak istedim hep iyiki yapmamışım yapsaydım dsuk çıķcaktı 12.gun 30.40 çıktı sonra çoğaldı çarşamba gittim 662.7 olmuş inşallah pozitif olacak korkma

evet ya bugüne kadar gördüğüm en canlı en çok mesaj sayısına ulaşan topik bizimdi ama bu aralar durgunlaştıı
Aynen öyle oldu ama :)
Benim bugün 9.günüm
4. Günümdeyim
8 gün var

6. günümdeyimmmmm
Oooooo bayağı varmış aslında hadi kızlar hayırlısıyla inşallah sizlerinde pozitif haberinizi alalım allah yardımcınız olsun

Merhaba kızlar tüp bebek yaptırmayı düşünenlerdenim ben de 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz ve olmuyor herşey normal çıktı polip vardı onu aldırdım hsg temiz eşimde problem Yok ama olmuyor klomen letu kullandım yumurta takibine gittim sonuç yok aşılamayı da tutma ihtimali çok düşük diye istemedik ve tüp bebeğe yöneldik yaşım 27 çok mu acele ediyorum acaba diyorum ama beklemekten de yoruldum artık her ay adet olunca yıkılıyorum

Nekadar oldu kuzum hamilelikte oluyormu migren baas ağrısı falan.benimde bulantim var yemeklerden midem bulanıyor 6+3 oldu pazartesi 10.15de gtcez babasıyla bbisimizi görmeye
oluyormuş canım benim çok şiddetli oluyor bütün gün off oluyorum belirli ilaçlar var kullanmıyorum birde mide yanmasi başladı ayaklarım da şisti tam yarı zamana geldik 20 hafta oldu,,mide bulantisi icin elma falan ye iyi gelir çok yoğun kusma olursa dr u ara serum takviyesi yapıyor lar senin bu haftadan sonra başlar belirtilerin bulantıların faLan inşallah rahat geçirirsin çok rahatsiz olmassin,,nasıl geçti dr kontrolü

Nilay merhaba yasımız ve yaşantımız aynı gibi AMH testi yaptırdın mi?

Yaptırdım doktor herşey normal dedi anlıyorsan sonucu yazayım ben pek anlamıyorum

Benimde yaşım 28 .bir yıllık evliyim.
İlk aydan doktora gittik sorun çıktı hem eşimde hem bende.
Sonra 6 aylık evliyken başladık tüp bebek olayına.
Yaşım geçmeden yumurta kalitesi düşmeden bir an önce yapmak istedik.
Benim önerim bir tüp bebek doktoruna görün onlar daha kapsamlı inceliyorlar.Ve sebebi bulunamayan tüp bebek hastaları da çok.

Ben zaten tüp bebek doktoruna gittim aşılamayı önermedi oran çok düşük dedi ona kalırsa 1 sene daha bekle diyor ama son gittiğimde başlayalım istersen artık sen çok yıprandın ve çok istiyorsun dedi bizim şöyle bir durumumuzda var eşimin işinden dolayı hep Yanyana olamıyoruz benim acelem bu yüzden birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…