Nilay evet amh sonucundan anlıyorum istersen yazabilirsin sonucu ? Bende 25 yaşındayım 4 yıla yakindir evliyim 3 yildir bebek istiyoruz bir cok doktora gittim cocugumun olmamasini kiloma bağladılar. Kilolusun cocugun olmuyo dediler. Progesteron değerim de orta seviyelerdeydi ama kısırliga dair hicbisey yoktu tek sorun kiloydu onlara göre. Diyetle bir yilda 30 kilo verdim ayni doktora gittim degerlerinde hic bi fark yok dedi. Dalga gecer gibi :) bu arada esime yapilan dna hasar testleri spermiyogramlar falan konuyu hic açmıyorum bile.. Sonra gayri ihtiyari bi doktor duydum tup bebek alaninda profesor. E bide ona gideyim gidisat tup bebek gibi duruyo düşündüm. Kilolular hamile kalamaz ya. İnanır mısın doktorun odasına girdim hocam merhaba 3 yildir cocugum olmuyo hsg sonucum kan sonucum ve eşimin testleri buyrun dedim.. Amh diye bi test yazdim lutfen bunu yaptir bana gel dedi. Yaptirdim sonuc hüsran rezervi bitecek noktaya gelmis uzatmaları oynuyor. Öbür doktorun beni oyaladigi süreçte eminim ki hepten yok oldu
sua tup bebege başladım sonucumu soyleyip hemen o ay baslamamiz gerektiğini söyledi doktorum araştırdım sonuclarmla baska bi profa gittim sonuc dogruydu yasim 25 yumurtalarmin sayisi 50 yas grubu gbiydi. Nitekim suan tup bebek tedavisinin bi kısmını atlattim. Igne tedavilero ile iki tame kaliteli yumurtam toplandı dollendi ve donduruldu. Bir tur daha ayni islemi doktorum uygulayıp sonra onlari bana trqnfer edecek. Sonra inşallah Allahi izniyle evladimi kucağıma alıcam :) ben eczanede calistgm için ve ilaclara rapor cikarabilen bi hastane ile devam ettigm icin ilaclara 1000 civari ödeyeceğim toplam. 6binde hastane istedi. Rakamlar ortalama aynıdır