Allah yardımcın olsun..
Farklı bir doktor denemeni de öneririm.
Ben trabzona gidiyordum hiç memnun kalmadım erzuruma geçtim sonra..

Allah yardımcın olsun..
Farklı bir doktor denemeni de öneririm.
Ben trabzona gidiyordum hiç memnun kalmadım erzuruma geçtim sonra..
Gittim canım o kadar çok doktor değiştirdim ki yoruldum artık hsg mi bu doktor çekti sonra da iki ay bununla devam ettim letu kullandım femara muadiliymiş ama olmadı yumurta takibine de gittim Yok

Gittim canım o kadar çok doktor değiştirdim ki yoruldum artık hsg mi bu doktor çekti sonra da iki ay bununla devam ettim letu kullandım femara muadiliymiş ama olmadı yumurta takibine de gittim Yok
Nilay evet amh sonucundan anlıyorum istersen yazabilirsin sonucu ? Bende 25 yaşındayım 4 yıla yakindir evliyim 3 yildir bebek istiyoruz bir cok doktora gittim cocugumun olmamasini kiloma bağladılar. Kilolusun cocugun olmuyo dediler. Progesteron değerim de orta seviyelerdeydi ama kısırliga dair hicbisey yoktu tek sorun kiloydu onlara göre. Diyetle bir yilda 30 kilo verdim ayni doktora gittim degerlerinde hic bi fark yok dedi. Dalga gecer gibi :) bu arada esime yapilan dna hasar testleri spermiyogramlar falan konuyu hic açmıyorum bile.. Sonra gayri ihtiyari bi doktor duydum tup bebek alaninda profesor. E bide ona gideyim gidisat tup bebek gibi duruyo düşündüm. Kilolular hamile kalamaz ya. İnanır mısın doktorun odasına girdim hocam merhaba 3 yildir cocugum olmuyo hsg sonucum kan sonucum ve eşimin testleri buyrun dedim.. Amh diye bi test yazdim lutfen bunu yaptir bana gel dedi. Yaptirdim sonuc hüsran rezervi bitecek noktaya gelmis uzatmaları oynuyor. Öbür doktorun beni oyaladigi süreçte eminim ki hepten yok oldu sua tup bebege başladım sonucumu soyleyip hemen o ay baslamamiz gerektiğini söyledi doktorum araştırdım sonuclarmla baska bi profa gittim sonuc dogruydu yasim 25 yumurtalarmin sayisi 50 yas grubu gbiydi. Nitekim suan tup bebek tedavisinin bi kısmını atlattim. Igne tedavilero ile iki tame kaliteli yumurtam toplandı dollendi ve donduruldu. Bir tur daha ayni islemi doktorum uygulayıp sonra onlari bana trqnfer edecek. Sonra inşallah Allahi izniyle evladimi kucağıma alıcam :) ben eczanede calistgm için ve ilaclara rapor cikarabilen bi hastane ile devam ettigm icin ilaclara 1000 civari ödeyeceğim toplam. 6binde hastane istedi. Rakamlar ortalama aynıdır

bugün 6. hafta ultrasonu vardı. malesef ikizlerimden biri büyümemiş kalp atışını duyamadık büyüme şansı da yokmuş

çok şükür diğeri sağlam, kalp atışını da dinledik. çok üzüldük ama buna da şükür tabi ki

umarım sağlıklı olan böyle devam eder

Çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ama ne güzel sonuçta 1 yumurta bile önemli inşallah tutar canım bebeğin de Benim amh 4.27 progesteron 0.98 yani ben pek anlamıyorum değerlerden ben beklemek istemiyorum artık eşimde istiyor ama ben çok yıprandım diye istiyor o da sen nerede yaşıyorsun ilaçlar 2.5 3 ü bulabilir dediler eczaneden eczaneye çok fark ediyor dediler doğru mu gerçekten bu

Eczaneden eczaneye asla fark etmez herkesin sistemi bir. Ama örnek veriyorum sigortanin karşılamadgi bi ilaçtır sana yazılan eczanenin kimi indirim yapar kimi yapmaz. Elinden geldigince iyi bi doktor ariyosan öncesinde bi sor ilaclar icin rapor çıkarıyorlar mi diye. Raporsuz olsa ve disardn alsam benimde 3e yakın tutardı. Her doktor ayni igneyide vermiyor bu arada hepsinin kendine has tedavi sekli var. Bu arada sonucundan nacizane anladigim acele etmen gereken biyolojik bi faktör yok yumurta rezervin baya iyi maşallah. Ama yumurtlaman yok bunun için olmuyo olabilir. Ikimizi kiyaslarsak bei acil ise girismem gerekti senin boyle bi acileyeti soz konusu degl. Psikolojik sebepler tabiki kendi icinizde karar verecegniz sey ama rezervlerin iyi. Bunu psikolojiyi çok etkiledgni bildgm için eger adam gbi bi doktor bulup sorunu bulup çözüm odakli götürürse tup bebege gerekte kalmaz belki ama sorun yok değil bence cunku yumurtlaman yok 0.98 cok dusuk bu baska bi sekilde tedavi edilemiyor mu?

Istanbulda yaşıyorum bu arada Anadolu yakasında

Istanbulda yaşıyorum bu arada Anadolu yakasında
Hangi hastaneye gidiyorsun ben de anadoludayım evet maalesef yumurtlamam kendiliğinden olmuyor yani ilaçla büyüyor klomen vs falan 3 tane falan olgun oluyor doktor da onu kafana takma ilaçla da olsa büyüyor önemli değil dedi evet psikolojik farkındayım ama eşim bi göreve gidiyor 2 ay Yok mesela böyle düşün acelem o yüzden sonuçta her ay yanımda olmaması da ihtimali düşüyor. Doktorum dan memnunum açıkçası hastane de iyi memnunun ama fiyat araştırması hiç yapmadığım için tabi kararsız kaldım az para değil sonuçta. Doktorunu ve hastaneni merak ettim

Cok haklısın az para değil ve verdikleri miktar genelde kemiksiz fiyat bazen ekstralar çıkabiliyor. Benim doktorum maltepe üniversitesi tip fakultesi prof dr Umit Ozekici

Cok haklısın az para değil ve verdikleri miktar genelde kemiksiz fiyat bazen ekstralar çıkabiliyor. Benim doktorum maltepe üniversitesi tip fakultesi prof dr Umit Ozekici
Devlet Hastanesi mi bu peki genel de devlette direk tüp bebeğe geçilmiyor önce aşılama deneniyor demişlerdi doğru mu

Merhaba arkadaşım banada bir tanıdık senin doktorunu önerdi oda ümit beyde tedavi görmüş normal yolla hamile kalmış ama ben ona görüşmeye gitmeden acıbadem altunizade de prof.dr.tayfun bağışa gitmiştim içime sinincede onunla devam ettim kısmet diyorum artık bu arada bizim tanıdığın sıkıntısı da senede 1 defa yumurtluyormuş ona göre tedavi uygulamış ve normal yolla hamile kalmış 2.çocuğunuda nasıl olsa senede 1 defa yumurtluyorum diye korunmamış onada normal yolla hamile kalmış diyeceğim o ki kafa rahat olunca oluyor bende de sıkıntı yok ama neden olmuyor diye kafaya çok takıyorum

Ne sıkması içini dökmek istersen dinlerim burası rahatlama yeri çnkü bence. Her konuda. Nasılsın merak ettim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…