Devlet Hastanesi mi bu peki genel de devlette direk tüp bebeğe geçilmiyor önce aşılama deneniyor demişlerdi doğru mu
Devlet hastanesi degil tip fakultesi sgk ile anlasmasi var tabi yani ne özel ne devlet. Doktorum aşılama yanlısı değil zaman laybi diyor

Devam eden mi yoksa akıntı mı canım ?
dün leke geldi sabah iç çamaşırım btmişti.

Kuzum korkma benim de vardı hatırlarsan. Rahim büyürken sık karşılaşılıyormuş kanamayla. Doktora git hemen inşallah sağlıklıdır bebişin.
pruluton vurdur dedi gittim yakın hastaneye bizim dr grmesi lazım falan filan yapmadılar eve geldim yemek yyip gtcem

Bende bulantım yüzünden gidip yaptıramıyorum eşim eve getiriyo hemşireyi az önce yaptırdım prulotonu lekelenme olmasa bile doktor hemen kesemeyiz bunu yavaş yavaş dedi böyle durumda olan varmı kızlar

Ee tabi bukadar ağır olacağını dusunmemistin çok zor gerçekten allah yardımcın olsun. Çok kişiyi tanıyorum hamileliği hastanede yaşayan bulantı yüzünden.insallah seninki geçer hemen
Ya canım sordum mu hatırlamıyorum sen kürtaj sonrası ne zaman tedaviye başladın canım ? Bende adetleri düzene girince başlayacam da ?

Canm proluton’u da reçetesiz vurmuyorlar zaten. Sen direk kendi doktoruna git.

Canım o iğneyi yaptırdığında durucak merak etme içini ferah tut sen

Stres yapma kuzum iğneyi vurunca durcaktır inşallah
smdi dr geldim ilaçların bazılarını kesti pruluton vuruldum yarım ampul pazartesi tekrr gebelik kanı vercem ona göre devam etcek 4gunde bir prulutona kanama normal dedi olur minnacık kese gördüm bu pazartesi değil haftaya pazartesi gtcem inşallah testimmde iyi cıkar dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…