cok sagol canm arkadasim desteklerinin için cok sagolun♡♡ kan geliyor gine az dr olur lekelenme dedi gecer
Dr olur diyorsa sende kendini üzüp strese sokma normal demek ki. Yerleşiyor rahime tabi olacak o kadar leke kanama.Sende saol kuzum benimm

Allah razı olsun canım
Allahım hayırlısıyla yarın arttığını gördürmek nasip etsin inşallah...
İsteyen herkese Allahım yardımcı olsun hemencecik olsun,ben 4 yıl bekledim (

Amin inşallah canım inşallah Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin

Dr olur diyorsa sende kendini üzüp strese sokma normal demek ki. Yerleşiyor rahime tabi olacak o kadar leke kanama.Sende saol kuzum benimm
bende dinlenmeye çalışıyorum sahura kalkmiyorum eşim haazirliyo iftar sofrasının falan da sağolsun öyle böyle idare etcez

amin kuzum sonucum çıktı ykselmis 2527olmus pruluton vuruldum ama bugün gine kan geldi
Ohh çok süper dert etme artık gelir o . Yatacaksın başka yapacak bişey yok .uzanma egilme dikkat et ilacını saatinde al geçecek bu günler. Kiminden 9 ay geliyor ara kanama lekeler . Sağ sağlım alacağız allahın izni ile kucagimiza

Bu arada bu akşam hafif bir lekelenme oldu bende, umarım yerleşme kanamasıdır. Geçen sefer de 7 ve 8.günler olmuştu ve sonuç pozitifti. Gerçi sonu hayırlı bitmedi ama olsun

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır da bu seferkinin sonu kucağına almak olur güzel sonuçlar alırsın inşallah

çıktı kuzum 2527 olmuş :) dün pruluton vuruldum bugün gine kan geldi

Ohh maşallah kuzum bak yükselmiş sen hiç korkma bu tüp bebek tedavilerinde kanama çok sık oluyor maalesef sen yatmaya çalış sürekli kuzum doktorunuda haberdar et ona göre müdahele ederler Allahım sana bağışlasın yavrunu

Rabbim sağlıkla devam edip
Kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende aynı duygulardaydım
8 yıl sonra ilk kez gördüm o çizgiyi
Kaybettim

Canım çok üzüldüm aynı şeyleri yaşadık çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun en kısa zamanda tekrar yaşatsın sağlıkla al kucağına bu sefer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…