Hep

Hep diyorum ya hamilelik en büyük kaygı bozukluğu hastalığı.
Bende baştan beri kese, kalp, genetik test, ayrıntılı ultrason, bugün de şeker yüklemesi testi oldum 50 gr glükoz ile, kaygılarımız hiç bitmiyor.
Çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı.
Ama ilk ve bu gebeliğime dair en kötü tecrübemi bu glükoz yükleme testi ile yaşadım, 20 dk sonra alim ayağım kesildi, kulaklarım uğultu yapmaya ve tansiyonum oynadı, biraz acil gözlemde yattım. Bir saat sonra kan verdim. Şimdi daha iyiyim. Benden tavsiye bu teste yalnız gitmeyin ve mutlaka sakin uzanabilecek bir yeriniz olsun.
Allah hepimizin bebek sahibi olma yolunda çektiklerimizi sağlıklı bebeklerle mükafatlandırsın inşallah

Evet canım dediğin gibi de olabilir

nedemek kuzum :) sende iyiki varsın.aminnnnn :) bende hep hamile kalırsam idrar testi yapcam diyodum bu sabah yaptım eşim nasıl gülüyor bildiğim halde o 2ci çizgiyi grdumyabi tuhaf oldum :)♡♡
Evet cnm dün resmen ağladım mutluluktan.ama kan değerini çok merak ediyorum. İnş sağlıkla yükseliyordur. Perşembe vereyim diyorum cuma yi bekleyemiycem

Hep

Hep diyorum ya hamilelik en büyük kaygı bozukluğu hastalığı.
Bende baştan beri kese, kalp, genetik test, ayrıntılı ultrason, bugün de şeker yüklemesi testi oldum 50 gr glükoz ile, kaygılarımız hiç bitmiyor.
Çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı.
Ama ilk ve bu gebeliğime dair en kötü tecrübemi bu glükoz yükleme testi ile yaşadım, 20 dk sonra alim ayağım kesildi, kulaklarım uğultu yapmaya ve tansiyonum oynadı, biraz acil gözlemde yattım. Bir saat sonra kan verdim. Şimdi daha iyiyim. Benden tavsiye bu teste yalnız gitmeyin ve mutlaka sakin uzanabilecek bir yeriniz olsun.
Allah hepimizin bebek sahibi olma yolunda çektiklerimizi sağlıklı bebeklerle mükafatlandırsın inşallah

inşallah geçer kuzum :) anladım tabi daha öğreneceğimiz çok şey var. Nediyim bilemedim insallh sfirlanmistir tekrar anne olursun kaç donmuş kalmıştı kuzumm?

Aynen öyle canım çok detay var. İnşallah kuzum yükselsin diye dua ederken şimdi düşsün diye ediyorum var herşeyde bir hayır maalesef kalmadı dondurulmuş kuzum herşey sıfırdan olcak ve buda korkutuyor açıkçası beni Allah yardımcımız olsun

aynen ykselmis kuzum tek korkum kanamaydı ama ara kanama ooluyormus inşallah bebeğim beni brakmazzz :) yolk saçı ne kuzum? sen naptin tekrar kan verdinmi?
Yolk sac kesenin içinde bebeğin olduğunun göstergesi canm. Minik nokta gibi birşey. Hani bazen kese boş olabiliyor ya yolk sac olunca bebek de var demek oluyor.

kaç aylıkken oluyor kuzum? Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa ckarmasın maddi manevi ypraniyoruz. Yükleme biraz zorluymus eltim anlatırdı hep

aynen ykselmis diye ederdik smdi sıfrlansin diye herşeyde vardır bi hayr Ne zaman basluuycan dr ne diyor?

aynen ykselmis diye ederdik smdi sıfrlansin diye herşeyde vardır bi hayr Ne zaman basluuycan dr ne diyor?

Aynen öyle kuzum herşey Allahtan geliyor hakkımızda en hayırlısını nasip etsin her zaman inşallah. Henüz doktorla konuşmadık canım kanaman bitsin değerlerinde sıfırlansın ondan sonra konuşalım dedi ilki kimyasal bu da düşük oldu sebebi araştırılır sanırım bu sefer ama bi 3 ay falan beklemeyi düşünüyorum kışa doğru başlayacağım canım Allah yardım etsin maddi manevi çok zor süreç gerçekten

Ben yan yattığım için demekki kasık ağrısını iyi hissediyorum bu güzel bişey sanırım değilmi.pozitif düşünmeye çalışıyorum psikoloji olumsuz etkilerse diye

aynen kuzu 2adetten sonra diyorlar sen biraz fazla bekle tamam olduğum zaman başlarsın kuzum benim inşallah tekrar anne olcaksiin ♡♡♡♡♡

aynen kuzu 2adetten sonra diyorlar sen biraz fazla bekle tamam olduğum zaman başlarsın kuzum benim inşallah tekrar anne olcaksiin ♡♡♡♡♡

Aynen öyle canım benim bekleyeceğim şuan maddi açıdan da sıkıntılıyız bakalım hayırlısı olsun ekimin sonuna doğru tekrar başlarız diye düşünüyorum inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur Allahım büyük dualarımızı kabul etsin inşallah. Amin kuzucum benim amin Rabbim herkese sonuna kadar yaşatsın o mutluluğu

D dilekyzc Kuzum sen ne yaptın gittin mi kalp atışına merak ettim iyisindir inşallah
canım benim çok teşekkürler.. hocam 7 . haftada görelim dedi. 12 haziranda kalp atışı için gidicez iş çıkışı :)bende heyecanla bekliyorum inşallah herşey yolundadır.. sen naptın iyi misin biraz daha ? dualarımdasınız hepiniz

allah yardımcımız olsun baya sıkıntı çekiyoruz koly değil kuzum benim onsallh insallh ♡♡♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…