Canım 8 yıl sonra o çift çizgiyi gördümm
Hevesim kursağımda 2 defa kaldı
Çok üzgünüm
Neden diye soruyorum kendime
Benimde 8 yılda bir kez olan bir düşüğüm var kısmet diyelim. Ayrıca üzülmemek lazım sağlık gebelikler devam ediyor genelde benim bebeğim down sendromlu imis genetik incelemede anlaşılmışti yani sağlıksız olduğunda vücut atıyor. İnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder Rabbim tez vakitte üzülüp vücudunuzu yormayin.
Günaydın KuZUMMM. Inşallah kuzum rabbim herkese versin
Amin inşallah, vakti zamanı geldiğinde isteyen herkese nasip etsin.

Inşallah bebeğim beni bırakmaz nazlı biraz galiba allah herkese versin bizim bebekletimizide korusun. Inşallah devam etmez böyle geldikçe tedirgin oluyorum

aynen ykselmis kuzum tek korkum kanamaydı ama ara kanama ooluyormus inşallah bebeğim beni brakmazzz :) yolk saçı ne kuzum? sen naptin tekrar kan verdinmi?

aynen ykselmis kuzum tek korkum kanamaydı ama ara kanama ooluyormus inşallah bebeğim beni brakmazzz :) yolk saçı ne kuzum? sen naptin tekrar kan verdinmi?

Evet kuzum benim oluyor inşallah geçecek bir daha da hiç olmayacak Allahın izniyle İnşallah canım benim inşallah dualarımdasın her zaman Canım yolk saç bebeğin beslendiği yer gibi birşey kesenin içinde küçük yuvarlak bir kese gibi birşey bildiğim kadarıyla. Verdim yine kuzum inşallah sıfırlanmıştır değerlerim öğleden sonra aryacaklar hayırlısı olsun inşallah

Oleyyyy
Çok sevindim
tugken teyzesinin dediği gibi çok NAZLI çıktı seninki.
yine de inanıyorum Bundan sorası daha kolay geçecektir.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok Sagol KuZUMMM.aynn nazlı annesine çekmiş: ) insallh allahım hepimizin bebeğini korusun isteyen herkese versin tabi bnim burdaki canım kardeşlerimede ♡♡♡♡♡♡♡♡ senin nasıl gidiyor?

Canım genelde önermiyorlar bence boyattırma yada bitkisel olabilir doktorunun dediği gibi

Benim beyazlarım çok
5 aya kadar dayandım, görüntü çok kötü idi ama ..... dayandım
Doktorumun izni ile daha yeni 20 mayısta boya yaptım.
Bebeğin tüm organlarının oluşması ve gelişmesi bekleniyor sanırım.

inşallah geçer kuzum :) anladım tabi daha öğreneceğimiz çok şey var. Nediyim bilemedim insallh sfirlanmistir tekrar anne olursun kaç donmuş kalmıştı kuzumm?

Rabbim sağlıkla devam edip
Kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende aynı duygulardaydım
8 yıl sonra ilk kez gördüm o çizgiyi
Kaybettim
Amin cnm inş. Sende bi dahaki sefer evladına kavusursun umarım. kucagina alip büyütmek nasip olsun . Üzülme lütfen biliyorum çok zor ama güçlü olman lazim ki tekrar bebis için umudun olsun.dualarımdasın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…