Benimde yas 25 rezerv 0.60.. Ne yaygın biseymis bu ya Şafi isminle muamele et bize Allahimm

Evet canım biliyorum ama henüz küçük olduğundan gözükmeyedebilir sen hiç korkma bence Busgok0606 sen görmüş müydün canım yolk saçı söylemişmiydi Ahmet hoca
Evet kuzum gormustuk kalp atisina gittigimizdeydi galiba yolk kesesi demişti yanilmiyosam

Maşallah çok güzel bi sayı Rabbim bizede böyle güzel sonuçlar nasip eder inşallah.
3 defa tüp denedim bizim sorun döllenme problemi
Evladınızı sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
Insallah canim allah razi olsun herkese nasip eder insallah

Ayyyy canımmm hadi inşallahh senin sonuçlarıda merak ettim inşallah güzel haberler alırız ben kendimi tutmaya çalışıyorum ama her an kan testine gidebilirim.İnsan duramıyor her hissettiğimi gebeliğe yoruyorum kendi kendime ümit veriyorum seninde güzel haberlerini bekliyorum.

Bu arada bu akşam hafif bir lekelenme oldu bende, umarım yerleşme kanamasıdır. Geçen sefer de 7 ve 8.günler olmuştu ve sonuç pozitifti. Gerçi sonu hayırlı bitmedi ama olsun
İnşallah bu sefer de olumlu sonuç alırsın ve 9 ay hiç ayrılmazsınız canım

Amin inşaallah yok yanlış anlamadım sana dert ortağı oldugumu güçlü olmamız gerektiğini anlatmak istedim kendi çapımda :) kendni öyle düşünme diye yani canım şöyle diyim tüplerin alınması yada baglanması tüp bebek pozitiflk şansını dahada arttırıyomuş Evet dogal yolla belki gebe kalınmıyor ama olsun bu daha degerli kıymetli değilmi. Şahsen ben normalde yolla gebe kalsam evet evladıma deger verirdm ama bu şekilde tüp bebekle daha hamile kalmadan kıymete biniyor rabbim bize anne olmayı saglıklı hayrlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin inşallah :)

Anladım canım biraz daha sabretmeye çalışacağım. ilk tedavide ne rahattım ama artık tedavi sayısı arttıkça insanın sabrı kaçıyor Allah yüzümüzü güldürsün inş

Bende merak içindeyim canım bi gönlüm git diyor bir gönlüm gitme.. sanırım Cuma'yı bekleyeceğim..
İnanır mısın kasık ağrısı olsun diye yan yatıyorum ağrımayınca diğer tarafa dönüyorum yine ağrımazsa kalkıp yürüyorum kafayı sıyırdım iyice
İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazarız buraya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…