Anladım canım benim Allahın izniyle duyacaksın kalp atışlarınıda inşallah Allah razı olsun kuzum çok şükür daha iyiyim Rabbim tekrardan nasip eder inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

Arkadaşlar Selam, geçen Perşembe laparoskopi operasyonu geçirdim. Operasyondan 2 gün sonra adetim başladı, bu normal midir sizde de olmuş muydu? Bir de operasyondan ne kadar sonra transferi denediniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

kinalikadin Kuzucum ne yaptın nasılsın aradılar mı hastaneden güzel haberler bekliyoruz senden inşallah
Aradılar canım 2 tane kalmış embriyo risk alacağız 5.güne gideceğiz dedi eğer gidemezse transfer iptal olacak napayım hayırlısı diyorum

Adet kanaması olduğuna emin misin canım belki normal kanamadır bende de olmuştu kaç gün süreceğine bağlı 1 2 gün ise ara kanama olabilir. Ben 2 ay adet olamamıştım herkeste tepki farklı tabi. Bana dr um 1 ya da 2 ay sonra tedaviye başlarız demişti

Aradılar canım 2 tane kalmış embriyo risk alacağız 5.güne gideceğiz dedi eğer gidemezse transfer iptal olacak napayım hayırlısı diyorum

Kuzum benim kıyamam ben sana içini ferah tut inşallah gidecekler ve sağlıklı bir şekilde de geri gelecekler Allahın izniyle bak göreceksin her zaman dualarımdasın 5. gün ne zaman olacak yarın mı canım benim

benim ameliyattan sonra 1 hafta leke geldi hep normal adet tarihimden 3-4 gun gecikmeli oldu adetim de. Yani ameliyattan 3 bucuk hafta sonra da adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…