Amin kuzumm saol inşallah sağlıkla ilerler olumlu sonucu alırım bu da olmazsa 6.denemem olacak
Şimdi bunları hiç düşünmemeye çalış canım elini koy karnına konuş onunla dua et allahım mucizesini ne zaman verceği belli olmaz o denemelerde zamanı değilmiş demekki

Şimdi bunları hiç düşünmemeye çalış canım elini koy karnına konuş onunla dua et allahım mucizesini ne zaman verceği belli olmaz o denemelerde zamanı değilmiş demekki
Evet zamanı değildi demek ki canım hayırlısı. Dua ediyorum en çokta hayırlısı ise diyorum. Ben denemekten vazgeçmem o ayrı ama aldığım ilaç dozu çok yüksek o nedenle sağlığımı da düşünüyorum üst üste çok yıprandım. Bizlerin de sınavımız buymuş ne yapalım

Canım çok güzel bir değer 9. gün için banada ikiz gibi geliyor hayırlısını gönlünce olsun herşey inşallah

Yok daha kuzum geçen hafta sali 403 dü bu salı da 150 ye düşmüş önümüzdeki salı tekrar vereceğim inşallah sıfırlanır artık. Oyy kuzum benim güzel arkadaşım destekçim benim iyiki varsın Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah Bakalım kanamam bitince değer sıfırlanınca detaylı bir şekilde konuşacağım doktorla yapılaması gerekenleri inşallah bu sefer sonuna kadar nasip eder Rabbim Ve inanıyorum güzel yürekli arkadaşım bu sefer seninde pozitif sonuçlarını alacağız dualarımdasın hep

Canım benim Allah razı olsun hayırlısı böyleymiş pes etmek yok tabikide denemeye devam birgün hepimiz kucaklarımıza alacağız yavrularımızı inanıyorum Kuzum benim sende Allaha emanet ol senden de güzel haberler alalım kısa zamanda inşallah hepiniz dualarımdasınız

Kanama yoğun ve kırmızı olmadığı sürece korkmaya gerek yok sanırım kuzum
Kuzum bende anlamadım artk cok korkuyorum dün çıktım hediye aldım dr çikolata aldım eve geldim bide bnyo yaptım galiba ağır geldi gece karnım agriyodu sabah kalktım kanamam olmuş senin gine az geldi nolck böyle ya artk banyo yapmıycam yada hiç dışarı ckmiycam

Kuzum benim kıyamam sana ya geçecek bu günler inşallah güzel bir hamilelik dönemi seni bekliyor sağlıkla alacaksın kucağına inşallah Allahın izniyle dualarımdasın hep bugünde göreceksin keseyi inanıyorum ben kuzucum benim sen hep ferah tut içini

canım bana tek embriyo konuldu. Fakat 11. gün değerim 1000 ve 15. gün değerim 8.000 olmuştu. Şuan kaç tane olduklarını inan bende bilmiyorum.Kalp atışlarını duyunca belki anlaşılır.
Maşallah cnm hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunda tek çift kismetiyle gelir inş.

İnşallah dileğim sonunda bizde o mutluluğu yaşayalıminşallah tez zamanda değer düşer Allah sana sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…