canım bana tek embriyo konuldu. Fakat 11. gün değerim 1000 ve 15. gün değerim 8.000 olmuştu. Şuan kaç tane olduklarını inan bende bilmiyorum.Kalp atışlarını duyunca belki anlaşılır.
Masallah canim benim ikiz ama bu kadar yuksek degildi

Dün 15 yumurtam toplanmıştı bugün haber geldi 4’ü olgunmuş ve döllenmiş. Takibini yapacağız dediler. Canım sıkıldı biraz . Acaba yarına devam eden olur mu döllenmeyenlerden. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Canım hiç endişe etme inşallah gelişimleri güzel bir şekilde devam eder burada sayı değil kaliteli olmaları önemli her zaman inşallah hepside çok kaliteli bir şekile kalırlar

Canım moralini bozma inşallah 4 yumurtan da sağlıklı şekilde devam eder. Döllenmeyenlerin artık devam etmesi söz konusu olmaz. Yumurtanın 24 saatlik bir ömrü olduğu için ilk 24 saat içinde döllenme olmazsa, sonra bir döllenme olmuyor artık.

Canim uzulme zaten onemli olan saglikli bolunme benim 5.gune giden 9 taneydi 2si konuldu 3 de donduruldu gerisi atildi dondurulacak kalitede degillermis yani onemli olan sayisi degil kalitesi

Evet kesinlikle hormonlar zaten mahvediyor insanı ama napcan evlat için herşeye katlanılıyor

Sabah test yaptım sonunda 10. Günüm de idrar testi Yok bebişlerim benimle değilmiş rabbim nasip etmemiş demek zaten hep olmadığını düşünüyordum 4.günün de yapılan e2 den sonra Allah büyük elimden birsey gelmiyor

Selam kızlar
kan tahlili sonucu negatif..
hepinize sağlıklı günler dilerim...

Canım çok üzüldüm Allahım her zaman hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberler hepiniz dualarımdasınız Rabbim sağlık, güç, kuvvet versin inşallah.

Kuzum senin 3. gün embriyosuydu idrarda çıkmayabilir belki ama eğer gerçekten tutmadıysada üzülme çabuk toparlanmaya çalış eminim Rabbim daha hayırlısı için bekletiyor bizleri gönlüne göre olsun herşey inşallah ama bende 2 gün sonra kan ver derim ben kuzum idrar testlerine gerçekten güven olmuyor

Canım çok üzüldüm Allahım her zaman hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberler hepiniz dualarımdasınız Rabbim sağlık, güç, kuvvet versin inşallah.

Hayırlısı olsun canım çok zor bilirim keşke elden bir şey gelse..tekrar denersin pes etmek yok

teşekkür ederim kızlar..
merkezden aradılar şimdi adet oldunuz mu diye hayır dedim
o zaman ilaçları kullanmaya devam edin ptesi gününe kadar adet olmazsanız tekrar kan testi isteyeceğiz dedi
adet ağrısı gibi ağrım başladı ama dedim
olsun dedi..
ben hiç ümitlenmedim ama böyle birşey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…