canım geçmişler olsun mübarek günlerde inşallah Allah hasretine kavuşturur,,hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonuca ulaşırsın inşallah,,
Allah razı olsun canımm hayırlısı ne ise o olsun diyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah sen nasılsın

Benim 3 embriyom vardı 5. Gune giden. Ilk tüp bebek denemem olduğu için genetiğe gitmesinden vazgeçildi. Yaşimda 36. Bu konuda yaş ta etkili bi faktör. Senin yaş kaç ve kaçıncı deneme
5.deneme benim yaş 30. İnşallah olumlu sonuç alırsın.

Dlk2606 ne yaptın canım soramadım değer tamamen düştü mü. Sonraki denemende çok büyük ihtimal yine gebe kalacaksın bu defa 9 ay ayrılmadan inşallah dualarımdasın hep senin maşallah yumurtalar çok ve kaliteli bu defa cgh pgd yaptırabilirsin garanti olur.İnanıyorum anne olacağına inşallah şu çektiklerimizin mükafatını verir Rabbim canımm

Cnm senin ikiz miydi ? Tek mi yoksa çift mi konuldu merak ettim sanki değerin maşallah çok yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
canım bana tek embriyo konuldu. Fakat 11. gün değerim 1000 ve 15. gün değerim 8.000 olmuştu. Şuan kaç tane olduklarını inan bende bilmiyorum.Kalp atışlarını duyunca belki anlaşılır.

Allah razı olsun canımm hayırlısı ne ise o olsun diyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah sen nasılsın
bende iyiyim çok şükür allahtan kuzum bugün renkli dropper ultrason var gitmek için hazırlanıyorum korkudan stresden uyuyamadım insan bisi çıkacak diye korkuyor,,sanada çok dua edeceğim inşalla h artık bebeğin durumuyla gelişimiyle ilgili uğraşırsın bundan sonra

Amin semam darısı bize olsun her şey yolunda evine geleceksin inşallah güle oynayasende dualarımdasın hep canım arkadaşım

Çok tatlısın ya yerim o miniğiisen beni çok rahatlatmıştın Allah razı olsun canımm inşallah dediğin gibi olur o duyguyu tatmak bana da nasip olurAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…