Canım transferin oldu mu, çok güZel. Ben de bugün 2 tane 3. Gün transferi oldum. Pozitif haberleri alırız beraber inşallah.
Hadi yaaa maşallah canım benim çok sevindim inşallah alırız pozitif haberi

Çok şükür canım çok sevindim, yakın zamanlarda transfer olmuştuk galiba..benim 29 mayıstı, bugün 538 çıktı sonucum.
inşallah buradaki herkesin sağlıkla ve mutlulukla devam etsin bu yolculuğu
Saol cnm bende senin adına çok sevindim.evet bnm 28 Mayıs akşam 5 e doğru yapılmıştı transferim. Aminn Rabbim hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin.ins bekleyenlere de hamis olmayı nasip etsin. Çok şükür bin sükur. ..

kinalikadin benimde dondurulmadan önce genetiğe gitsinmi diye doktorumla bi fikir alışverişimiz olmustu. O sebepten merak ettim. Genetiğe gidip geri gelmeyen embriyo zaten kalitesiz olmuyomu canim. Yani transfer olsak ta zaten olumsuz sonuçlanmiyomu.

Canımm iyi ki tanışma fırsatımız oldu sana da annelik çok yakışır eminimevet doğru söylüyorsun pozitif olmak çok önemli çok

Evet öyle ama onun içinde yeterli embriyo olmalı sanırım benim riskliydi senin kaç embriyo var bana da pgd yapılıcak denmişti sonra vazgeçtiler sanırım

Düşük değerle ikiz olan var yüksek değerle tek olan da :) benim 8.gün 114 10.gün 308 12.gün 896 en son 3396 gördük ikiz çok şükür :)
anladım canım artık ultrasonda bakıcaz heralde hayırlısı olsun ne diyelim tek çift olsun yeterki :)

Canımm iyi ki tanışma fırsatımız oldu sana da annelik çok yakışır eminimevet doğru söylüyorsun pozitif olmak çok önemli çok

Hepimize çok yakışacak, pozitif enerji yolluyoruz vücudumuza yumurtalarimuza embiryolarimiza ve hayata hadi bakalım şimdi testte kadar stressiz günler

Hepimize çok yakışacak, pozitif enerji yolluyoruz vücudumuza yumurtalarimuza embiryolarimiza ve hayata hadi bakalım şimdi testte kadar stressiz günler
Stres yok 5.güne gittiğini gördüm bunada bin şükür hayırlısı neyse o olsun diyorum olmazsada ne yapayım biraz üzülecez tabii ama hayırlısı değil demek deyip devam edecez dimi kuzum

Evet öyle ama onun içinde yeterli embriyo olmalı sanırım benim riskliydi senin kaç embriyo var bana da pgd yapılıcak denmişti sonra vazgeçtiler sanırım
Benim 3 embriyom vardı 5. Gune giden. Ilk tüp bebek denemem olduğu için genetiğe gitmesinden vazgeçildi. Yaşimda 36. Bu konuda yaş ta etkili bi faktör. Senin yaş kaç ve kaçıncı deneme

Canım yaa kıyamam çok mutlu oldum allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…