Kuzucum benim güzel pozitif arkadaşım çok şükür iyiyim. Umutlar her zaman var şükür Allahıma Sen nasılsın bakalım canım benim neler yapıyorsun

Yaaaa niye bildirim gelmiyor banaa yaaaaa. Kendim girmesem görmeyecektimm, bildirim engellide değil sağ butondan

Şükür iyiyim bende kuzumm aynı devam hayat işte

Bende iyiyimm şükür kuzummm. Ayyy bi yorumm gördüm

Çok içtensin ya iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni inşallah dediğin gibi o günleri de görürüz ankaraya geldim de evim emrinde canım benim dualarda buluşalım

Ay artık bakamıyorum tek tek mesajlaraaa diye profiline girip attığın mesajları okudumdaaa anladımmm transfer olduğunuuuu

Ayyyy inşaAllah hamilesinnn artıkkk. Miniş miniş yumuş yumuş ellere sende kavuşacaksınnn güzel Dammlaaammmmm

İnşallah kuzum ya Rabbim nasip ettiyse olacak bir gün. Hayırlısı diyorum. Sen tekrar başlayacak mısın peki

Selam kızlar
kan tahlili sonucu negatif..
hepinize sağlıklı günler dilerim...

Rabbim en kisa zamanda gormedige dondursun bebisler nasip etsin insallah kizlar

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım

Canım aradılar 3. gün embriyosu yarın transfer edilecekmiş 5. güne gidemediler şuan ağlıyorum çok kötüyüm
Canım nasılsın? Hiç boşuna üzme kendini. 5 . Gün olup tutmayan da var ayrıca 3. Gün tutmuyor diye bişey de Yok bir sürü örnek var canım boşuna stres yapma canım. Allah yardımcın olsun

Günaydın canımm..Beklemenin sonunda anne olman nasip olur inşallah
Amin canım hepimiz için nasip olur inşallah
Ama benim kanamam var gine

Bu mesajı okuduğumda yaşadığım o kötü günler geldi aklıma amaama üzülme canım benim, sağlıklı değil ise zaten bünye tutmuyor.

Dlk2606 aynı kaderi paylaşıyoruz gitti bebegim
İçini rahatlatacak ise ben de 12 hafta bitiminde düşük yaptım sürekli kanama oldu çok yattım hastanede kalsın diye çok ilaç kullandım ama gitti. Genetik inceleme sonrası içim biraz ferahladi down sendromlu imiş bebeğim ve bu sık olurmuş.
Rabbim daha sağlıklı evlatlar bahsetsin inşallah.

Öyleyse benim eşim de kullansın bizim de morfolojik değerimiz 0 yükselir mi acaba ?

Negatif yaşayan arkadaşlar, çok üzüldüm. Bir dahaki denemeye inşallah tutunurlar. Ne olur vazgeçmeyin. Enerjinizi çabucak toplamanızı diliyorum.
Hepimizin bebekleri olacak sağlıkla inşallah.
Sizi anlıyorum, ne umutlarla hastanelere gidip ne duygular yaşıyoruz, nelere katlanıp, nasıl fedakarlıklar yapıyoruz. Üzerlerine titriyoruz hem de daha tutunmadan. Sonrasında negatif olunca çok üzücü oluyor :/
Ama biz bu yola başladık bir kere, olana kadar tekrar tekrar ayağa kalkıp yürümeye devam edicez..
en başından, yüz kere düşsek, yüz kere yeniden belki en başından başlıycaz.
Egehanezra Dlk2606
buzin
goo99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…