kızlar bn daha once ovulasyon testı kullanmadım hıc bılen var mı acaba sımdı bnm tedavıdn sonra yumurtalarm tembellestı catlıomu dıe bakacam ama heryerde baska bısey var sizle de oyle bag kurdum kı sızın soyledklernz bana hep daha dogru gelıo bı aydınlatsanz benı mutlu olurummm

öyle tabi yıpratarak kendimi mahfediyorum ama elden gelmiyor kuzum. Rabbim tez zamanda bizlerede versin kuzum Sagol desteğin için ♡♡

benim sata göre 5+1'di ama doktorum transfer tarihinden 15 gün öncesini baz alacaksın dedi.
Ozaman benim sat 28 mayıs transferin 15 gun oncesıde 30 mayıs oluyor ben en ıyısı haftaya gıdeyim bellı kalp atışınıda duyarım inş aslında ikisi bir olsun ıstıyorum 8 yasında oğlum var ozaman öğrenicek rabbim nasıp ederse

öyle tabi yıpratarak kendimi mahfediyorum ama elden gelmiyor kuzum. Rabbim tez zamanda bizlerede versin kuzum Sagol desteğin için ♡♡
canım benm Rabbım sabır versn hala bnm bıle aklıma gelıo sımdı olsaydı 5 aylık olcaktk ama Rabbımn bı bıldıgı var dıyorum dıkkatımı baska seylerle dagtmaya calısıorum. Insaallah bızmde cok yaknda kucaklarmz dolar

canım ben o işin profu oldum şimdi şöyle adetin bittikten sonra başla yapmaya sabah ilk idrarını yapıyorsun sonra en az 4 saat hiç sıvı almıyorsun ama ben 3 saat dayanabiliyorum yiyip içebilirsin sadece sıvı alımı yok ikinci idrarınla yap testi lh testi zaten hep silik çıkar bu şekilde iki çizgide koyu çıkana kadar sabah akşam dene akşam 8 den sonra en uygun zaman oluyor 4 saat idrarını tutup sıvı almaman yeterli iki çizgide koyu çıktığında yumurtladın demek ama bırakma devam et önemli olan silikleştiği zaman o zamanda çatlamış demek bu günlerde düzenli ilişkiye gireceksiniz

insallh kuzum benim insallh ♡♡

iyim kuzum benim; azaldı şükürler olsun ki arada soğuk alınca ayrıyo dün ağrım az vardı bide damla kan gelmiş yarn gdicem bakalım 3380 flandı 1hafta önce.. Sen nasılsın kuzum bebisin iyi dimi?♡
İnsallah değerin düşmüştür ben evde dinleniyorum bu güne şükürler olsun

tozpembehayatlar canım hcg cok iyi bazen 2 katı artmıyor ama gayet güzel. hiç kafaya takma 3 binleri görmüş kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah. psikoloji cok önemli rahat ol
Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Zor olunca insan endişe ediyor bir terslik mi var diye inşallah dediğin gibi olur canım benim duyabilirim kalp atışını

Yaaaa canım çok şükür bin şükür
Darısı başına

senn şu yazını okurken ağlıyorum.. Rabbim kimseye göstermesin bu acıları benimde babalar gününde yani 17haziranda tam 2 aylık olacaktı ama bayramın birinci günü düşürdüm dış gebelikti insan nekadarda olsa etkileniyor.

Oyy ağzın organik bal yesin
Hayırlısıyla çabamız onun için inşallah yumurta bolmuş embriyo da bol ve kaliteli olursa evvel Allah'ın izni ile talibiz ebeveyn olmaya tontislerimize
Süper ) allahın izni ile bol bol kaliteli embriyoların olsun simsiki tutunsunlar annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…