Çok teşekkür ederim cevabın için canımkaç gündür soru işaretiyle dolanıyorum kalp atışını duyabilirsem rahatlayacam inşallah haklısın canım. Başka bir doktora gidip keseye baktırmam en mantıklısı bu korkuyla yaşaycağıma

Kızlar kusura bakmayın geç yazabildim.tlf arabada unutmusum sonrası da yemek va.derken şimdi yazabiliyrm . 4 lu Test sonucu çok güzel cıktı sukurler olsun cinsiyetimiz de erkek ))))

Yaa paşamız mı geliyor teyzesi yesin onu maşallah canım benim Allahım kucağına aldığın günleride yaşatsın çok şükür sonucunda güzel çıkmış ohh hep böyle devam etsin inşallah

Tedavin hayırlı olsun inşallah canım ilk ve son olur güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle inşallah

Git canım git bencede kafan dağılsın atlatacağız tabikide bunları Allahım o güzel minik mucizeyle mükafatlandırcak hepimizi kucaklarımıza alacağız yavrularımızı kuzum benim sen iyi ol sağlık güç versin Rabbim her birimize

Amin inşallah canım benim Günaydın

Rica ederim kuzum Aynen öyle yap canım için rahatlasın en azından hayırlısı olsun gönlünce olsun herşey inşallah

Nasılsın arkadaşım ağrıların azalmıştır inşallah
iyim kuzum benim; azaldı şükürler olsun ki arada soğuk alınca ayrıyo dün ağrım az vardı bide damla kan gelmiş yarn gdicem bakalım 3380 flandı 1hafta önce.. Sen nasılsın kuzum bebisin iyi dimi?♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…