Kızlar bana da yardımcı olur musunuz iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
Değerlerim;
10. Gün 288.5
12. Gün 630.7
14. Gün 1019
16. Gün 1990
18. Gün 3800
İstda dr um kalp atışı için çağırdı açıklama yapmıyor hiç saolsun değerlerim sizce normal mi 3.testte %60 artış olmuş tam ikiye katlanmaması sağlıksız mı demek

Aaaa tutturamadım kendim kız istiyorum diye herkesin kız olsun istiyorum heralde :) gözün aydın canım allahım hep sağlıklı ilerlesin inşallah
Canım benim amin . Esim sanki erkek istiyordu dile getirmesede . Benim icin hic farketmiyor hep hayirli olani diledim Seninki inşallah kız olsun bıcır bicir annesinin etrafında dolaşsın.

YA NE GUZELLLL ERKEKLER KIZLAR DOLSUN BURALAR SAĞLIKLA KUCAKALRINIZA ALIN INSAALLAH EN COK ANNE OLMAYI HAKEDENLER OLAN BU SURECI YASAYIP RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN BEKLETMESIN ARATMASIN
Amin seninde saglikli hamilleikleri n olsun inşallah allah yardımcın olsun

Aynen canım amin. Ilk defa duydum bakalım bi test edelim bundan sonraki kızlardan 5.gün 3.gün cinsiyetleri)

İnşallah hayırlısıyla. Hastanedeyim yumurta takibi için çabalıyoruz
Olacak inşallah. Sende gözlerin mutlu ayrılacaksın o hastaneden. Kavuşmak için allah a şükür ki tedavi var ve imkanımız var maddi manevi. Şuan yavaş yavaş yaklaşıyorsun tontislerine

Olacak inşallah. Sende gözlerin mutlu ayrılacaksın o hastaneden. Kavuşmak için allah a şükür ki tedavi var ve imkanımız var maddi manevi. Şuan yavaş yavaş yaklaşıyorsun tontislerine
Oyy ağzın organik bal yesin
Hayırlısıyla çabamız onun için inşallah yumurta bolmuş embriyo da bol ve kaliteli olursa evvel Allah'ın izni ile talibiz ebeveyn olmaya tontislerimize

Kızlar keşke cevap veren olsaydı

Tatlım değerlerinin artışı gayet iyi kişiden kişiye göre de değişebiliyor belirli bir seviyeye geldiğinde illa 2 kat artması da gerekmez doktorum söylemişti hiç endişe etme inşallah duyacaksın kalp atışını önemli olan düşmemesi değerlerinin hayırlısı olsun inşallah şuan gitsen kese gözükür büyük ihtimalle zaten

Canım benim amin . Esim sanki erkek istiyordu dile getirmesede . Benim icin hic farketmiyor hep hayirli olani diledim Seninki inşallah kız olsun bıcır bicir annesinin etrafında dolaşsın.
Benim eşimde erkek ister ama tabi dediğin gibi olsunda cinsiyeti hiç farketmez evlat sonuçta, innnnşalllahh canım

Canım baya sıkıntı yaşamışsın jabızlık konusunda her gün aç karnına kuru kayısı ye aksatmadan o kadar ıkınmayla hiçbirşey olmaz sen merak etme içini ferah tut zaten 8. günün ilk günler ıkınmaman daha önemli inşallah güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle

Kizlar size bisey soracam ben ilk transver denemem olacak bu aya ma biz iki tane istiyoruz sizce koyulabilir mi internette yasasi var falan diye okudum esnek davraniliyormu acaba

Canım doktorunla konuşup ikna edebilirsin devlette pek mümkün olmuyor ama özeller yapıyor genelde

Hastaneden taburcu oldum evdeyim ana mide bulantısı ile sıkıntım var bu günlerde geçecek kanama yok arada kahverengi lekelenme oluyor

Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Canıım benim bir daha yaşama inşallah bundan sonraki dönemlerin sıkıntısız geçsin sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah dualarımdasın hep

Ne demek kuzum benim bu yüzden burdayız biz Amin inşallah canım benim ayy kuzum çok iyi oldu öğrendiğim Allah razı olsun sorarım birşey olursa iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…