• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim merkezde dr hep 3.gün embriyosu yerleştiriyormuş 5.güne kadar bekletmeye gerek yok doğal ortamda yani rahimde gelişmesi daha iyi mantığı:KK54:halbuki 5.güne gelen embriyoları takip edip onları yerleştirmek daha mantıklı çoğu merkeze ve dr a göre. Buradan tugken tugken arkadaşımızda aynı merkezin diğer dr na tedavi yaptırdı onunda aynı şekilde oldu.İnşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte canlarım

Bu da farklı bir yöntemmis canım ilk defa duydum Allahım nasip ettikten sonra her türlü olur tabi inşallah bizim de yüzümüz gülecek sırayla vereceğiz güzel haberler :KK54::KK68:

Ayy çok heyecanlandım kendim girecek misim gibi kuzum benim bitabem inşallah çok güzel olacak senin için herşey dualarım seninle olacak kısa zamanda da güzel haberler vereceksin bize Allahın izniyle :KK200::KK68:
İnşallah kuzum inşallah:dua:Allah razı olsun. Uzun zamandır bekliyordum tedaviye başlamak için. Buraya kadar gelmem bile şükür sebebim. Bazı arkadaşlarımız tedavi bile göremiyor Allah yardımcıları olsun..Benimde yarın belli olacak her şey yumurtalar kaliteli mi olacak kaç tane çıkacak..nasipte neyse onu yaşayacağım inşallah olumlu olur her şey o mucizeyi yaşarım..Canım arkadaşımm:KK200:iyi ki varsın

Hehehehhe utandiriyosunuuuz :oops: Allahim hepimizin hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin.. narkoz kafasinin keyfini cikaaar :KK53::KK70: bissuru guzel kaliteli yumurtan ciksin insallaaahhh:KK200::KK200:
Aminnn dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş:KK15:utanma utanma tadını çıkar kuzum. Narkozun keyfini çıkara çıkara bi hal oldum kaç yıldır bağımlı olduk:KK70::rolleyes:

Bu da farklı bir yöntemmis canım ilk defa duydum Allahım nasip ettikten sonra her türlü olur tabi inşallah bizim de yüzümüz gülecek sırayla vereceğiz güzel haberler :KK54::KK68:
Evet nasipse ne yaparsan yap o olur aslında kaliteymiş sayıymış..hepsi bahane biz kendimizi rahatlatıyoruz işte Allahım dualarımızı kabul etsin.:dua::KK200:

Aminnn dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş:KK15:utanma utanma tadını çıkar kuzum. Narkozun keyfini çıkara çıkara bi hal oldum kaç yıldır bağımlı olduk:KK70::rolleyes:
Aaaayyy dualarim sizinleee canlaaarr hepinize bol bol edicem :dua::dua::dua::KK200: bu sefer hersey guzel olucak bir sonraki narkoz epidural olucak Allahin izniyyyleeee :anneadayı::KK200::KK200:

İnşallah kuzum inşallah:dua:Allah razı olsun. Uzun zamandır bekliyordum tedaviye başlamak için. Buraya kadar gelmem bile şükür sebebim. Bazı arkadaşlarımız tedavi bile göremiyor Allah yardımcıları olsun..Benimde yarın belli olacak her şey yumurtalar kaliteli mi olacak kaç tane çıkacak..nasipte neyse onu yaşayacağım inşallah olumlu olur her şey o mucizeyi yaşarım..Canım arkadaşımm:KK200:iyi ki varsın

Inşallah hersey guzel olacak canım benim şükürler olsun her halimize sende iyiki varsın canım güzel yürekli arkadaşım benim Rabbim hep güldürsün yüzünü inşllah :KK200: :dua:

Ben yatayım uyumaya çalışayım yarın 11 gibi opu ama 9.30 da gel dediler bakalım inşallah yolunda gider..Canlarım hep dualarımda sizlerde varsınız..Hayırlı geceler..:KK200::KK200::KK200:

Allah razı olsun canım benim hadi hayırlı geceler tatlı rüyalar yarim güzel haberlerle gel inşallah canımm:KK200: :KK15:

Bizim merkezde dr hep 3.gün embriyosu yerleştiriyormuş 5.güne kadar bekletmeye gerek yok doğal ortamda yani rahimde gelişmesi daha iyi mantığı:KK54:halbuki 5.güne gelen embriyoları takip edip onları yerleştirmek daha mantıklı çoğu merkeze ve dr a göre. Buradan tugken tugken arkadaşımızda aynı merkezin diğer dr na tedavi yaptırdı onunda aynı şekilde oldu.İnşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte canlarım
Evet canım ben de öyle duydum, tugken tugken inki oldu, seninki de olur inşAllah. Hayırlısıyla güzel geçecek inşAllah yarın opu dualarımız seninle:dua::dua::dua:
Aaaayyy dualarim sizinleee canlaaarr hepinize bol bol edicem :dua::dua::dua::KK200: bu sefer hersey guzel olucak bir sonraki narkoz epidural olucak Allahin izniyyyleeee :anneadayı::KK200::KK200:
:rapci: İyiydi bu bir sonraki narkoz epidural olsun inşAllah :super:

Benim de bugün yumurtalarım toplandı cumartesi transfer olacağım inşallah. Ben de pozitifi görürüm umarım sizin gibi.

Ayyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaa Rabbimm pozitif sonuç almanı nasip etsinnn kardeşimmm. Anlaşılan ben buradan tebrikler yağdırmaya devam edeceğimmm adet olamadım bi türlü :ruh::KK57::KK61::KK42:

Canım benim güzel anne sem artık bir annesin hamilesin bunun tadını çıkar Rabbim böylesini hayırlı görmüştür belkide hem daha bilmiyoruz ki kan değerinde hiç belli olmaz merak etme ben çok okudum düşük çıkıp ikiz olanları ve cok yüksek çıkıp ta tek olmaları allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yeterki önemli olan o değerim hayet güzel hiç canını sıkma canım benim :KK200::emir_bebek:

Değerin demek yerine değerim gayet güzel demişsinnn yaaa bir an senin değerlerinnde güzel çıkmış gibi nasıl içim hoş oldu anlatamam Dileğimmmm:anne:Burada herkese koşturuyosun muutlu olmanı öyle istiyorumkiiiiiii:dua:

Ayyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaa Rabbimm pozitif sonuç almanı nasip etsinnn kardeşimmm. Anlaşılan ben buradan tebrikler yağdırmaya devam edeceğimmm adet olamadım bi türlü :ruh::KK57::KK61::KK42:
Olacak olacak seninki de olacak inşAllah, zaman yaklaştıkça sabırsızlandığından sana öyle geliyor daha nisan yeni başlıyor merak etme sen :stop:

Yaaaa kınalıanneeeee sen yolu yarıladın maşaAllahhhh oldu billl sen oldu billlllll. Şimdiden karnını sevmeye başlaa bak alışman lazım amaa yahuu:KK52::KK54:

canım bnm 7. gun kanda 32.97 cıkmıstı dondurulmuslarla olmustum doktor kanda hcg degerını arttıran tek sey tutunmus embrıyodur dedı tutunmuslar ama gelısememısler demek bu dedı. hısteroskobı adetlıyken arıcam bıtınce sanırım. bızden genetık ıstemedı daha once cunku dusuk olmadı yada hamılelık gecırmedm bırde ılk denememızdı o yuzdn gerek gormedı. bazen kadınların vucudu embryoyu atmaya calısırmıs duşman gorurmus bu sebep olabılır dedı ama kesınde dıyemeyız cunku genetıgıde bakılmadı belkıde embryo kalıtesı gelısmeye yeterlı olamadı dedı. ıstersenız yaptırmayabılırsınız dırek dondurulmuslarla devamda edebılırız ama sızı zorlamayacaksa negatıf bı sey olmaz yaparsak eger dedı. banada mantıklı geldı acıkcası. doktorum acıbadem maslakta bülent tıras gercekten ılgılı elındn gelenı yapıo bakalım hayrlısı. herseyın vaktı var. hıı bıde doktor dedı kı cogunlukla genetıge gonderılen 3 embrıyodan 1 tanesı saglıklı gelır ıstatıstık olarak yanı oyuzdn tutmaya bılır kı ngs yaptıgımız saglıklı gelen embryolar bıle tutunamaya bılıyor bız hamılelık yakaladık ama devamlılıgını nasıl arttırabılırz oraya odaklanıcaz dedı . guvendım bnde yanı benı tatmın ettı . Allahta boşa cıkarmaz ınsaaşlah emeklerımızı bu sefer olur.
Benim 12. Gün bhcg değerim 26 14. Gün düştü. 10 gün sonrasında doktor tutmamış dedi ve ilk denememdi. Önceden düşük de olmadı ama genetik araştırma için test istedi benden. Kısmetse bu hafta kan vermeye gidecez eşimle tabi inşallah sonuç temiz çıkar :110:

Yaaaa kınalıanneeeee sen yolu yarıladın maşaAllahhhh oldu billl sen oldu billlllll. Şimdiden karnını sevmeye başlaa bak alışman lazım amaa yahuu:KK52::KK54:
Canım benim inşallah opu dan sonra belli olacak her şey dua edin bana şimdi bekliyorum 9buçukta alacaklar:KK200:

Kızlar bahçeci tüp bebek merkezindeki olaydan haberiniz var mı Embriyoları karıştırıp başka bir ailenin embriyosunu transfer etmişler. Açıklama istendiğinde de, embriyolar karışmış kusura bakmayın demişler. İl sağlık müdürlüğü soruşturma başlatmış. Çocuk hastalanınca tesadüfen kan sonucundan öğrenmişler ne merkezler ne doktorlar var Allahım kimseye yasatmasin çok zor bir durum ya :oha:
Nediyosun canm yandk desene ozman eşim duyarsa ben demiştim der cnku dondururken diyodu ya basina bsey gelse baskasinnkini koysalar falan falan napcaz ya smdi diken üstünde kalcaz eyvahhhhhh :-)

Back
X