• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım merhaba hiç umutsuzluğa kapılma Allahın izniyle pozitif sonuçlar alırsın inşallah ilk denemen miydi? 5. gün olmasıda gayet güzel tutma olasılığıda yüksek rahat olmaya çalış inşallah pozitif sonuçlar alırsın yavrularını sana bağışlar Allahım :KK200: :dua:
Amin Evet ilk denemem ve çok heyecanlıyım günler geçmiyor bana

Eh maşallah yav ne güzel biz de dikkat ederiz tık yok:KK70:sallamayınca rahat olunca mı oluyor bu iş anlamadım:KK45:amh da düşükmüş kaçmış biliyor musun pes diyecem de:KK48:
Canım hiç hatırlamıyorum yaa ama çokta kriz değildi gata da bir doktordu, bence doktorla alakalı bir durumdu hemen hamile kalmalısın falan.

Canm insallah insallah pozitifi görürsün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın benmde 5.gün embiiriyosuydu nasip degilmiş tutmadı nisanda gtcem dndurulmuşlarm vardı 3tane baklm hayırlısı olursa bakicaz çaresine artk. sizde sorun neydi kaçkere denediniz?
Benim ilk deneme. Bizdeki sorun sperm azlığı hareketsizliği ve morfoloji.

Canm bi arasana vaalla biz çatladık burda iyi sabrediyon kuzuuu :-)

İnternetten takip ediyorum canım üniversite hastanesinde verdim eşimde orda çalışıyor zaten oda bakıyor sürekli soruyor ordakilere de çıkmamış henüz :110::KK17:

İnternetten takip ediyorum canım üniversite hastanesinde verdim eşimde orda çalışıyor zaten oda bakıyor sürekli soruyor ordakilere de çıkmamış henüz :110::KK17:
allahm insalllah çok gzel sonçlar alırsın kuzum ama içime dguyor poozitif olcak surekli hep erkek bebekleri görüyorum snra hep kuzucukllardan yani burdakii arkadaaslarmda pozitif haberini aldm sennde olcak icime dguyor tatlım :-):anneadayı::anneadayı::KK200::halay::halay:

allahm insalllah çok gzel sonçlar alırsın kuzum ama içime dguyor poozitif olcak surekli hep erkek bebekleri görüyorum snra hep kuzucukllardan yani burdakii arkadaaslarmda pozitif haberini aldm sennde olcak icime dguyor tatlım :-):anneadayı::anneadayı::KK200::halay::halay:

Ayy canım benimm valla daha da heyecanlandım inşallah inşallah ya böyle minik bir mucizeyi Allahım yaşatsın inşallah tüm isteyenlere inşallah içine doğduğu gibi çıkar kuzum benimm :KK200::KK54::dua::KK19:

Ayy canım benimm valla daha da heyecanlandım inşallah inşallah ya böyle minik bir mucizeyi Allahım yaşatsın inşallah tüm isteyenlere inşallah içine doğduğu gibi çıkar kuzum benimm :KK200::KK54::dua::KK19:
inşallah canm sen heycanını hepizmizle paylaştn o bize yetr kuzuuuu hic buzamana kadr hislerim ruyalarm yanlış çıkmadı insallah gine ckmaz kuzummmmm pozitifi yazarsn :-)

Dlk2606 Dlk2606 canım sen transfer olmuş muydun yoksa normal gebelik sonucu mu bekliyorsun?

Canım şubat 20 de ilk denemem kimyasal oldu 23 ünde de hasta olmuştum bu ayında 23 ünde olmam gerekiyordu hala olmadım bi kan verdim bende normal gebelik sonucu yani inşallah güzel haberler alırım Allahın izniyle canım benim Nisanın sonuna doğruda dondurulmuşlarla başlayacaktım yeniden gecikince kafam karıştı inşallah hamilelik yoksa daha fazla gecikmem :110:

Back
X