• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım nasılsınız uzun süredir yoktum.merak etmissiniz sagolun cumartesi gunu esimle yuruyus yaptik biraz aksam eve gelince baktim lekem gelmis direk doktorumu aradik oda azsa gitmeyin coksa gidin gbi bisey soyledi. Ama benim lekem pembeydi kirmiziya yakin. Hemen devlet hastanesine gittik aksam apartopar.
Acilden giriş yaptık baktı dr. Kesede problem yok ama sıvı birikmis dedi karina.hemen yatis verdiler cumartesinden buyana hastanedeyim.p.tesi ultrasona alındım tekrar. Yumurtalar kullanılan ilaçlardan dolayı uyarıldiğından ve halada büyümeye devam ettiğinden sivi toplarmis ve siviyi karina birakiyormus. Allahtan leke geldide hemen ulastik erken teshis oldu. Kesede hic problem yok sukur kalp atisini normalde persembe duyacaktim ama pazartesi duydum:) buna da şükür çarşamba ve bugünde duydum. Ilaç ve dinlenme neticesinde gitgide küçülüyor yumurtalar sukur atlatıyoruz. Kusura bakmayın ilk günler hastane ortamından dolayı çok kötü idim herkes hasta herkes sorunlu allah beterinden korusun
Ayyy kuzum cok mrrk ettik neler gelmş basinaa rabbim beterinden kkorusun seni ve yavrunu sag saaglim evine ckarsnda rahatlarsn allahtan erkenden fark etmissinde erken teshis olmuş dualarm sizinlle kendini koru kuzumm :KK200::KK200:

ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun

Yaaa hayırrrr pesss etmeekkk yokkk güzell arkadaşımmm yaaa. Buradandaa gitmekk yokk, kendini dinlemeni istemiyorumm. Burada kafa dağıtırsın hemmm. Ha ama daha fazla üzülmene neden olursak güzel haberlerle o zaman zorlayamam canım :(

Rabbimm en hayırlı günü bekliyorrr ve en hayırlı evladı nasip edecek sana canım benimmm. Hem belki doğal yoldan olacakk. Belki bu gebelik seni sıkıntıya sokacaktı biz bilemiyoruz. Arka perdeyi yalnızca Yaradan görüyor. Bu süreçte araştırmalar yap. Sıkıntınız ne ise onun için kürler araştırr. Kendin için soğan kürü, incir havuç kürü yaap. Bu şekilde hamile kalan çok. İnşaAllah olacakk inanıyorummm canımmm benimmm:dua:

ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Canim neoldu neyi kaçırdım anlamadm nedenn bturiyosunn nnolur cvb ver cok ktu oldum valla:KK43::KK42:

canım ne oldu yaa? değerlerlerinin artışı gayet güzeldi. ne oldu biranda? Düşük mü yaptın? sıkma canını lütfen.

Ayyy kuzum cok mrrk ettik neler gelmş basinaa rabbim beterinden kkorusun seni ve yavrunu sag saaglim evine ckarsnda rahatlarsn allahtan erkenden fark etmissinde erken teshis olmuş dualarm sizinlle kendini koru kuzumm :KK200::KK200:
Allah razı olsun canim aynen ole amıiinnnn allahım korusun kimsenin emeğini hevesi yarim kalmasın

Dlk2606 Dlk2606 kizcelerim doktor devam ilclara seninki nazlaniyo bu da spermin efektiv olmayisindan dedi ama sonuna kadar gidicez 4 gun sonra sali gunu istedi ilave tedaviye devam edicem umidi kesmiyoruz ona cok sevindim. Su kadar olmasi gerekiyor diye de belli bir sayi vermedi yukseldigi kadar devam bakalim.. :dua:
Inşallah yükselip kese kalp derken kucağına alacağın günler gelecek içini ferah tut dinlen güzel beslen

Canım ben dün akşam yaptırdım testi hamileyim çok şükür 199 çıktı sonucum yarın bi daha vercem :)

Ayy canım çok güzel tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına da l inşallah :KK200: :dua:

Son düzenleme:
Çok üzüldüm canım ALLAH kalbine esenlik versin, ama en azından evde bir yavrun var ona sarıl, ondan güç al. Tüp bebek denemeye neden devam ediyorsun bilmiyorum ama inşAllah doğal yolla da olur. ALLAH yardımcın olsun .

Ceronimmo Ceronimmo ben sana senin pıtırcık bir numara yapıyor demiştim, inşAllah hayırlısıyla devam eder tatlım.

[USER=878515 .!.:
@Ceronimmo[/USER] ben sana senin pıtırcık bir numara yapıyor demiştim, inşAllah hayırlısıyla devam eder tatlım.
KoncuyUmay KoncuyUmay Vallahi oyle yaaa :KK48: cok numaraci cikti anasina cekmis nazliii :KK51: 4 gun sonraya kismet artik 1 ay var misin yok musun oynatti bana kutuma gidiyorum artik :KK70: yordu beni. Dualarimda hala ama olmazsa da kendimi harap etmeyecegim hakikaten hayirlisi degil demek ki saglikli degil diyerek uzulmeyecegim. Dusunmeyi de birakiyorum. Dusundukce kendimi hirpaladikca birsey degismiyor. Doktora sordum
Ozellikle yemem icmem gereken bisey var mi diye ki doktorum cok titiz bu konuda tedaviye baslamadan bile diyetler bilmemneler falandik. Yok dedi hicbiseyin bi faydasini gormezsin artik. Herzaman ki gibi devam dedi. :KK72:

Back
X