- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi kinalikadin
- #6.741
Ayyy kuzum cok mrrk ettik neler gelmş basinaa rabbim beterinden kkorusun seni ve yavrunu sag saaglim evine ckarsnda rahatlarsn allahtan erkenden fark etmissinde erken teshis olmuş dualarm sizinlle kendini koru kuzummCanlarım nasılsınız uzun süredir yoktum.merak etmissiniz sagolun cumartesi gunu esimle yuruyus yaptik biraz aksam eve gelince baktim lekem gelmis direk doktorumu aradik oda azsa gitmeyin coksa gidin gbi bisey soyledi. Ama benim lekem pembeydi kirmiziya yakin. Hemen devlet hastanesine gittik aksam apartopar.
Acilden giriş yaptık baktı dr. Kesede problem yok ama sıvı birikmis dedi karina.hemen yatis verdiler cumartesinden buyana hastanedeyim.p.tesi ultrasona alındım tekrar. Yumurtalar kullanılan ilaçlardan dolayı uyarıldiğından ve halada büyümeye devam ettiğinden sivi toplarmis ve siviyi karina birakiyormus. Allahtan leke geldide hemen ulastik erken teshis oldu. Kesede hic problem yok sukur kalp atisini normalde persembe duyacaktim ama pazartesi duydum:) buna da şükür çarşamba ve bugünde duydum. Ilaç ve dinlenme neticesinde gitgide küçülüyor yumurtalar sukur atlatıyoruz. Kusura bakmayın ilk günler hastane ortamından dolayı çok kötü idim herkes hasta herkes sorunlu allah beterinden korusun