• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin inşallah canım :KK200:

Kızlar maalesef hala olmadım zaten kan testimde negatif çıktı dün doktorumla konuştuk en son 23 şubatta regl oldum ve bu ay 13 günlük bir gecikmem oldu kan testi de yaptırdım negatif cıktı nisan da yeniden başlayacaktık bu kadar gecikmenin sebebini merak ettim yardımcı olabilir misiniz dedim Çok da geciktirmek istemiyorum tedaviyi başka bir sıkıntı olur mu diye düşündüm falan yazdım oda randevu alıp gel ultrason yapalım gerekirse tekrardan kan testi yapar ona göre adet söktürücü verir gelecek aya da başlayabilirz dedi ama ben bu ay başlamayı çok istiyordum çok hazırlamıştım kendimi :KK43:
canm hersey nasipp kısmet üzme kendini vardr bundada bi hayr bi git bakalm ne olcak

Bende 2,5 yıllık evliyim bizdeki sorun erkek interfilitesi. Her doktora muayeneye gidince ağlamaya başlıyordum. Hatta transferde anestezi vermeye başlayınca ağlamaklıydım. Uyanmaya başlayınca ağlıyormuşum :)) beni yatırmaya başlayınca tir tir titriyordum. İnşallah Emeklerimiz boşa gitmez ve tez zamanda rabbim kucaklarımızı doldurur inşallah canım isteyen herkesin
allah yardmcımız olsun kuzu herkesin bi sıkıntısı var tbii insallah hepimizin yuzu güler: -)

Kuzucuumm saol yiyorum hepsinden bakalım nasibimizde varsa olur inşallah. Sennde en kısa zamanda olsun hayallerini gerçekleştir inşallah:dua:
Insalllah kuzuuu insallah neler yappiyorum ne hayeller kuruyorum insallah olur biirgub bende bugn temizlk yapiyorm malum tedaviye baslarsm yapamm bidaha :-)

Selam kızlar Bir yıldır deniyordum ama olmadı bu ay doktora gitmeyi planlıyorum. Sormak istediğim şey biz istersek direkt tüp bebek yapılıyor mu yoksa önce aşılama yada ilaçlı tedaviden sonra mı tüp bebeğe geçiliyor.
Devletten raporlu yaptiracaksaniz asama asama ilerliyor. Sorun nedir bütün testler yapıldı mı belki çok basit bi şeydir tüp bebeğe gerek kalmaz. Ama tamamen özel bi merkeze giderseniz hemen yapiyorlar

Devletten raporlu yaptiracaksaniz asama asama ilerliyor. Sorun nedir bütün testler yapıldı mı belki çok basit bi şeydir tüp bebeğe gerek kalmaz. Ama tamamen özel bi merkeze giderseniz hemen yapiyorlar
Korunmayı bıraktıktan üç ay sonra gittim doktora olmuyor diye hormon testi yapıldı alttan muayene yaptı sıkıntı Yok bir yıla kadar olmaması normalmiş korunmayı bıraktıktan sonra. Şimdi bir yıl oldu önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle birlikte de süreç nedir nasıl ilerliyor hiç bir bilgim Yok.

Korunmayı bıraktıktan üç ay sonra gittim doktora olmuyor diye hormon testi yapıldı alttan muayene yaptı sıkıntı Yok bir yıla kadar olmaması normalmiş korunmayı bıraktıktan sonra. Şimdi bir yıl oldu önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle birlikte de süreç nedir nasıl ilerliyor hiç bir bilgim Yok.
Canım biz 1 yıllık evliyken bile gittiğimizde hemen tüp bebeğe yönlendirdi özel.

Selam kızlar Bir yıldır deniyordum ama olmadı bu ay doktora gitmeyi planlıyorum. Sormak istediğim şey biz istersek direkt tüp bebek yapılıyor mu yoksa önce aşılama yada ilaçlı tedaviden sonra mı tüp bebeğe geçiliyor.

Merhaba canım hoşgeldin tabikide sizin isteğinize göre hareket ediyorlar tüp bebek isterseniz tüp bebek aşılama isterseniz aşılama ama ben vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırmanızı tavsiye ederim sorun neydi peki sebebsiz mi canım inşallah gönlünce olur herşey :KK200: :dua:

Canlarııııım benim güzelllll biricik aileeeeeemmmmm nasılsınızz bakalımmmmmm :KK48:

Demin telefonumdan mesajlarınızı okumaya çalıştım ama cevap yazamadımm çok kasıyor telefonu bu forum :KK76:

Şimdi laptoba geçtimmm canım ailemmm içinnnnnn.

kinalikadin kinalikadin ayyy adını etiketlerken bilee nasıl heyecanlandımmm yaaaaa. Kuzumm sen şuann annesinn biliyorsunnnn değil miiiii:anneadayı: İçindee sana tutunmaya çalışannnn minik birr kuşşşş vaaaarrr:21::21::21::21:

Kesin hamileyimm dee kırk defaadaa gerçekleşsinnn:KK56::p Rabbimmm seni annelik makamıylaa şereflendirecek Allah'ın izniyleeee yüreği güzelll kınaalıanneeee:oops::KK71:Öyle çok seviyorummm ki seniiii, heyecanla test gününü bekliyorummm dahaa şimdidennn :) Sanırımm 18-19 nisan tarihleri tam test günün olacakkk ayy hadiii inşaAllahhhh Rabbimmmmmm:KK25:

Dlk2606 Dlk2606 Cannn cağzımmmmmmmmmmmm, adetsizdaşımmm :skandal: İkimizde aynı beklemeye düştükkk yaa hadi hayırlısııı :olamaz:

Ama bak görrr, bu ay olmasa bileee transfer olacağın ayy senin için daha hayırlı olacaaak. Belki bu ayy bu adet karmaşasından rahmin bebeğin tutunmasına müsait olamayacaktı Allah'u Alem tabi ki. İnşaAllahh sendee bu günlerii, bu heyecanları bekleyişleri yaşayacaksınnn herkese koşann koca gönüllümmm:KK68:Yaaa hepiniz iyi ki varsınızzzzz yaaaa, sizinn annee olmaaa isteğinizii severimm bennnnn pırlantalarımm benimmm :KK60:

Back
X